• 129tys obrotu i 10% spadek Autor: ~Staszek [178.159.167.*]
    Ciekawe czy był to jednorazowy zrzut czy coś grubszego.
    Tylko 20% FF to moga cuda zrobić w jedną lub druga stronę.
    Najgorsza opcja to zrzuty z wewnątrz aby trzymac kurs nisko i później ogłoszą wezwanie.
    Niestety ale przy dużym zysku może im się to opłacać jak nigdy a potrzeba im tylko 10% zeby wycofać spolke z giełdy...
    Druga opcja to jakaś jedna osoba wyrzuciła pakiecik bo chce kase przerzucić na inny walor.
    Ja tu jeszcze zostanę do wyników. Jest ryzyko jest zabawa
  • Re: 129tys obrotu i 10% spadek Autor: zbieracz_grzybow [5.173.147.*]
    Mówisz o obrocie bliskim zeru.
    Akcji w obiegu jest ułamek z tego 20% FF.
    Z wewnątrz sprzedaży nie będzie bo to akcje uprzywilejowane, niezbywalne, sprawdź statut spółki.
    Wezwanie? Jak już to nie prędko, bo w przeciągu najbliższego roku nie może być poniżej 5,20+bonus. Wtedy każdy zarobiony.
    Ja czekam.
  • Re: 129tys obrotu i 10% spadek Autor: ~Staszek [178.159.167.*]
    Ja nie wiem jak będzie. Kreślę tylko możliwe scenariusze.
    Bardzo mnie zastanawia ze spolka z naprawdę dobrym zyskiem tak slabo przedzie jeśli chodzi o kurs.
    Nawet jak 4kw byl na 0 co jest mało prawdopodobne to zysk będzie 20mln czyli 20% do ceny.
    A przecież jest do rozliczenia kontrakt z jsw jak nie w 4kw 2023 to w 1kw 2024.
    Ryzkonze go spierdzielili nieduże co najwyżej jakieś opóźnienia. Pytanie jak duże i jaki beda miec wpływ na cenę.
    Wiec tak na chłopski rozum największym zagrożeniem dla kursu jest niewypłacenie dywidendy i ściągnięcie spolki z rynku tak aby pozniej ja sobie sami skonsumowali nie dzieląc się z nikim
  • Re: 129tys obrotu i 10% spadek Autor: ~Pieczarka [178.212.24.*]
    Po wynikach 7-8 zł tak obstawiam...
    Info indie i mamy 15 zł
  • Re: 129tys obrotu i 10% spadek Autor: zbieracz_grzybow [31.178.30.*]
    Macie duże oczekiwania od tych wyników.
    Wiadomo że będą bardzo dobre.
    Kurs urośnie powyżej 4. Czy wyżej to ja wątpię, ale chętnie się mile zaskocze.
  • Re: 129tys obrotu i 10% spadek Autor: ~Staszek [178.159.167.*]
    Tez mi się wydaje ze te wyniki nie wywindują znaczaco ceny. Obym się mylil bo ma 40tys akcji
[x]
PATENTUS 1,00% 3,04 2026-04-02 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.