• Fajna spółka!!! Autor: ~zarobiony [89.231.214.*]
    Wczoraj wszedłem po 3,27, a dzisiaj oddałem po 3,62 i jeszcze zdążyłem kupić Pekao po 110, czyli wtedy gdy było na duzym minusie( wyskoczyłem pod koniec po 114,50). Nie jest wykluczone, że jeszcze ją, czyli Netię dołożę do portfela. Bardzo udany to był dla mnie Wielki Czwartek. Życzę wszystkim udanych transakcji po Świetach, a w czasie Świąt odpoczynku od giełdy (o ile to w ogóle możliwe).
  • Re: Fajna spółka!!! Autor: student_janek [212.191.80.*]
    fajna bo ci dała zarobić. to fajnie że fajnie bo jest fajnie i ona fajna i ty fajny
  • Re: Fajna spółka!!! Autor: ~ja [212.191.80.*]
    fajnie ,fajnie jesteście zajebiści i w ogóle i w szczególe
  • do zarobiony Autor: ~pit [89.231.128.*]
    powodujesz odruch wymiotny.kogo to obchodzi co kupiłeś i po ile.lepiej się zastanów zanim coś skrobniesz
  • Re: Fajna spółka!!! Autor: ~boniu [89.151.17.*]
    chłopcze zarobiony, ale nie jesteś na Netii tak jak niektórzy z nas- od wielu miesięcy. Teraz Netia kiepska jest do krókich spekulacji, więc nie masz się czym chwalić. Mam LCC, Immoeast i kilka innych i tam bys lepiej pochasał. Pamiętam Twój nick z kilku spółek, ale Ty chyba na dużych bankach się udzielasz, więc wiedz jedno, że Netia to inwestycja na dłuższy termin i jak liczę teraz to nie ruszając jej można było więcej zarobić niż spekulując....policz sobie od 09 listopada swoje inwestycje do dzisaj, bo ja wtedy wchodziłem w netię, czyli podczas wybicia....pozdro
[x]
NETIA 0,00% 6,94 2021-07-29 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.