Dnia 2009-04-10 o godz. 01:53 ~po prostu bankrut napisał(a):
> Też zauważyłem, że Lubawa się kisi i kisi, ale ma jeszcze
> tą zaletę że kurs stoi w miejscu od pół roku i może ktoś
> zbierze w końcu i odpali.
tak patrzę na godzinę Twojego wpisu i sobie zadaję pytanie czy aby nie pracujesz na portierni ?
bo któż o tej godzinie jeszcze nie śpi
ja wcześnie wstaję bo mleko rozwożę
Prezes Rzepa t/j prezes spółki A N T I Jaka nazwa spółki i taka jest na giełdzie a ze sam prezes 14 kwietnia sprzedawał swoje akcje po 2.65 zł swoim spekulanckim 30 % wzrostem podniósł akcje Anti i to tez wielu inwestorów oszukał czyli okradł mnie okradł około 70 % bo kupiłam po 2.60 a n/p dziś t/z 23. 12 2011 r nie mogę nawet po tej cenie sprzedać już do tej pory straciłam w spółce Anti ponad 11000 tyś zł to były moje życiowe oszczędności to jest największy złodziej giełdowy i nadal dobrze kombinuje n/p wczoraj t/z 22 12 2011 r. zakupił 20000 akcji ale za to inwestorów jeszcze bardziej zubożałeś a już była maleńka nadzieja na wzrost ile to jeszcze BARONIE będziemy tracić w rodzinnej spółce
A pro - po nazywanie go Baronem to możliwe ale baron ten jest za Buga i tak ze on wraz z rodzinką na Święta będzie > Z a r < bażanty a ty ubogi inwestorze zadowolisz się Uchem od śledzia = Wszystkim życzę S M A C Z N E G O
Dnia 2009-04-09 o godz. 19:42 ~po prostu bankrut napisał(a):
> Mój typ to Bytom. W szczycie kosztował 5zł, spadł prawie
> 10x do 60 groszy i ledwo odbił do 80 groszy.
to Bytom aż tyle kosztował???
a ja głupi chcę sprzedać po 1,6 zł
panowie !!!
podwyższam rekomendacje
2,60 zł to jest moja cena
zapisy przyjmuję od godz: 7.30 do 17.30
w dniach hmmmmm
kiedy jadą kolarze?
08.05. czy 09.05 ?
aaaa do 07.05