hehe jak myślicie ,ze można sobie od tak podpisać list z jednym z większych szpitali w PL utrzymujących się z NFZ oraz bardzo duża organizacja medyczna to gratuluje wyczucia i znajomości rynku
zobaczcie kto jest w radzie naukowej , kto pracował nad tymi urządzeniami i jakie maja przełożenie Ci ludzie.
tutaj było inaczej niż w przypadku każdego biznesu czyli robimy produkt i zobaczymy jak będzie się sprzedawać .
wiecie jak tutaj jest ?
brakuje w "lecznictwie ", w szpitalach : tego tego i tego - no to ROBIMY ! no i zrobili !
Tutaj nawet nie będzie trzeba tego sprzedawać !!!!!
jestem przekonany ,ze dawno nie było takie przypadku( może czas covidowy, Będzin ) na całym NC I GPW.
życzę dogłębnej analizy , kontaktu ze spółka , wybrać sie na targi w tygodniu , zobaczyć kto jest wradzie naukowej, jakie maja powiazania z ośrodkami naukowymi w PL , skąd mieli środki na te urządzenia i kto je teraz będzie testować. Oby później ,ze żałować.
" w skład rady naukowej wchodzą jedni najlepszych specjalistów na świecie w tym profesor Zembala ????
Profesor Zembala - tak to syn Pana Zembali byłego Minista Zdrowia , Pan Zembala z profesorem Religa zrobili pierwszy przeszczep serca na swiecie. Pan Michał przejał stery po Tacie i tez robi przeszczepy na skale swiatowa i jest w społće Yoshi.
Pomysłodawca i główny konstruktor robota kardiochirurgicznego Robin Heart (pierwszego polskiego i europejskiego robota do operacji na sercu)[3][4][5]"
jeszcze jedno ( nazywajcie mnie naganiaczem )
Pan Zembala jest w radzie naukowej Yoshi...
Od roku 2021 jestem prezesem spółki Education & Traininig for Healthcare Professionals - ETHP.PL, która z powodzeniem wprowadza na rynek polski kolejne rozwiązania służące propagowaniu wiedzy medycznej. Wspólnie z Fundacją Surgical Excellence Foundation zapoczątkowaliśmy między innymi Międzynarodową Akademię Leczenia Ran, która każdego roku skupia znaczącą grupę odbiorców.
spółka kończy projket do Analizy rany ( skaner ran ) , Hyperbary do leczenia ran ...
Od roku 2021 jestem prezesem spółki Education & Traininig for Healthcare Professionals - ETHP.PL, która z powodzeniem wprowadza na rynek polski kolejne rozwiązania służące propagowaniu wiedzy medycznej. Wspólnie z Fundacją Surgical Excellence Foundation zapoczątkowaliśmy między innymi Międzynarodową Akademię Leczenia Ran, która każdego roku skupia znaczącą grupę odbiorców.
spółka kończy projket do Analizy rany ( skaner ran ) , Hyperbary do leczenia ran ...