A ktorą z tych poniższych spółek pogrzebał Carlsberga .... Aluminium Konin czy może Red Balk White ??
Ludzie przecież nie musicie kupować Compremum i potem marudzić że prezes zły.
W latach 2000 - 2015 zarządzał wieloma firmami działającymi w Europie, w tym między innymi pełnił funkcję Wiceprezesa ds. Europy Zachodniej Carlsberg Breweries A/S, Prezesa Zarządu Carlsberg Serbia AD, Prezesa Zarządu Carlsberg Italia S.p.A., Wiceprezesa Zarządu Carlsberg Polska S.A., Prezesa Zarządu NOMI S.A. oraz Prezesa Zarządu Aluminium Konin S.A.
W latach 2015 - 2017 był Dyrektorem Zarządzającym w Alvarez _ Marsal, międzynarodowej firmie doradczej specjalizującej się w restrukturyzacji firm oraz wsparciu realizacji transakcji kapitałowych. Następnie w funkcji Prezesa Zarządu zarządzał spółkami: Black Red White S.A
Dnia 2024-03-16 o godz. 06:51 ~nde napisał(a): > Zaraz malkontenci napiszą, że Compremum jest w fazie restrukturyzacji... Nie gadaj z nimi Zakar ; )
nde, wiesz coś więcej? Podobnie pomyślałem jak ty o tej restrukturyzacji, ale poczytałem i mam inne przemyślenia. Był w RN Capitea S.A., ale krótko i nic o tym nikt nie wspomina. Podejrzewam, że został zatrudniony, żeby doprowadzić do układu między wierzycielami, a Compremum. Tym samym chwilowo nie trzeba będzie składać wniosku o upadłość. Capitea właśnie się tym zajmuje.
https://capitea.pl/o-nas/
Firma, która zajmuje się restrukturyzacją TranTrain Sp. z o.o. - Doradca Restrukturyzacyjny GRENDA - Restrukturyzacja Sp. z o.o. nie chce Compremum jako klienta z wiadomych przyczyn finansowych.
Dnia 2024-03-17 o godz. 21:22 ~BabaJaga napisał(a): > Dnia 2024-03-16 o godz. 06:51 ~nde napisał(a):
> Firma, która zajmuje się restrukturyzacją TranTrain Sp. z o.o. - Doradca Restrukturyzacyjny GRENDA - Restrukturyzacja Sp. z o.o. nie chce Compremum jako klienta z wiadomych przyczyn finansowych.
To może oznaczać, że Compremum jest niewypłacalne i tylko gra na zwłokę.
To może zamiast fabryki baterii zbudują browar. Teren mają i nawet zwolnienie podatkowe jest. Gość miał duże doświadczenie w Carlsberg to chyba da radę.
Dnia 2024-03-16 o godz. 15:47 ~Korek napisał(a): > To może zamiast fabryki baterii zbudują browar. Teren mają i nawet zwolnienie podatkowe jest. Gość miał duże doświadczenie w Carlsberg to chyba da radę.
Najpierw niech spróbuje wypić to piwo nawarzone przez Fojta i pozostałych amatorów.
Tu na zlecenie Szymańskiego to tylko Parkiet się chwalił że sprzedaje akcje na giełdzie!!! Haha te niedopuszone do obrotu giełdowego Parkiet sprzedaje je już od miesiąca haha
Panowie, tu nie musicie udawać. Dobrze wiecie jak to działa. Mecenas Szymański udzielił pożyczki na zakup akcji pod ich zastaw, by podnieść kurs. Nie po raz pierwszy zresztą. Ciekawe tylko czy zgłosił fakt do US, bo jeśli nie to będzie musiał zapłacić sankcyjnż stawkę podatku 20%.
Dnia 2024-03-18 o godz. 15:39 ~Bartek napisał(a): > Panowie, tu nie musicie udawać. Dobrze wiecie jak to działa. Mecenas Szymański udzielił pożyczki na zakup akcji pod ich zastaw, by podnieść kurs. Nie po raz pierwszy zresztą. Ciekawe tylko czy zgłosił fakt do US, bo jeśli nie to będzie musiał zapłacić sankcyjnż stawkę podatku 20%.
Mecenas Szymański udzielił pożyczki na zakup akcji komu ?? Jeśli Prezesowi lub Pani Wiceprezes i te akcje zostały kupione to kiedy była informacja ??
https://biznes.pap.pl/pl/index/search/
Wiemy jak to działa musisz z kogoś (prezesa, pani wiceprezes) zrobić przestępcę by taniej kupić ?? Wiemy jak to działa nie dajesz rady kupić tanio to musisz kłamać dokładnie wiemy jak to działa !!
Chwalicie się tutaj że wiecie o popełnianych przestępstwach, o niewypłacaniu przez Compremum wynagrodzenia pracownikom już od dawana więc składajcie zawiadomienia gdzie trzeba w czym problem ?
BabaJaga co z wypłacanymi według Ciebie przez PIP wynagrodzeniami za wrzesień 2023 dla pracowników Compremum ?? Sprostujesz swoje kłamstwa czy będziesz milczeć dalej ?
Dnia 2024-03-18 o godz. 20:07 ~BabaJaga napisał(a): > Powiedz co z PnB, Solino, pieczarkami i nowymi projektami. > Nie płacą to nie płacą, potem i tak muszą zwracać z odsetkami i kosztami sądowymi.
BabaJaga, to już było wielokrotnie wałkowane. Nie mają czym się pochwalić i nic w tym temacie nie powiedzą. Dajmy Bogusiowi się rozwinąć, może choć do Świąt spowoduje spadki o 60 groszy.
Parkiet umiejętność czytania ze zrozumieniem już utraciłeś na zawsze ?
Re: GSM-R
Parkiet naprawdę nie potrafisz czytać ze zrozumieniem ?? Już Ci odpowiadałem sprawdź sobie:
Re: GSM-R nowy harmonogram ~Marek odpowiada ~Parkiet 2024-03-08 17:20IP 77.111.245.*
Niestety Parkiet musiałem już zakończyć zakupy szkoda nie mam nawet połowy akcji które chciałem kupić. Trudno skoro już brak naiwniaków do sprzedaży w dół.Parkiet i nie martw się o mój portfel inwestycyjny bo najwięcej mi sprzedawaliście poniżej 1,90 haha
Ce nazywał mnie już tu głupcem Ty kloszardem .. Tacy jesteście najmądrzejsi tutaj że nawet akcji Compremum w transakcji pakietowej nie chcieliście mi sprzeać .. a mimo to to ja się teraz śmieję z was bo ja zarabiam sprzedaliście mi bardzo dużo akcji poniżej 1,9 za które serdecznie wam dziękuję.
Ja zarabiam a wy tu tylko tworzycie swoje aferki haha
Dnia 2024-03-19 o godz. 17:49 ~Marek napisał(a): > Ce nazywał mnie już tu głupcem Ty kloszardem .. Tacy jesteście najmądrzejsi tutaj że nawet akcji Compremum w transakcji pakietowej nie chcieliście mi sprzeać .. a mimo to to ja się teraz śmieję z was bo ja zarabiam sprzedaliście mi bardzo dużo akcji poniżej 1,9 za które serdecznie wam dziękuję. > > Ja zarabiam a wy tu tylko tworzycie swoje aferki haha
Już powtarzałem kilkakrotnie, że akcji Compremum nigdy nie miałem i śmiecia omijam z daleka. Nie przyjmujesz do wiadomości, że inni rozsądni inwestorzy wyzbywają się dziadostwa. Uważam jednak, że należy mówić o wszystkim prawdę i nie naciągać ludzi stąd tu moja obecność. Wiem natomiast, że wolisz wersję zwolnionego pracownika. Jeśli będzie ci lepiej to też przyjmuję tę wersję.
Siedzę w tym szambie trochę ponad 2 lata i straciłem 40%. Nie mogę tego odzyskać, bo gamonie są nieogarnięci i nie potrafią zrobić niczego od początku do końca. Nadzieja umiera ostatnia, moja już umarła. Powoli wyzbywam się tego i chcę jak najszybciej zapomnieć o tej spółce. Na szczęście na innych akcjach zarobiłem to jest z czego pokrywać straty.
Siedzę w tym szambie trochę ponad 2 lata i straciłem 40%. Nie mogę tego odzyskać, bo gamonie są nieogarnięci i nie potrafią zrobić niczego od początku do końca. Nadzieja umiera ostatnia, moja już umarła. Powoli wyzbywam się tego i chcę jak najszybciej zapomnieć o tej spółce. Na szczęście na innych akcjach zarobiłem to jest z czego pokrywać straty.
Rekordowe przychody rekordowy zysk netto za 3 kwartały 34,9 mln zł.
Tak muszą wyglądać wszystkie oszustwa haha.
Afery wam się skończyly już ? Może jakaś nowa kochanka Parkiet byłeś w tym dobry a ostatnio coś dopuściłeś !! Postaraj się bardziej.
Nie potrzeba afer, żeby kurs spadał. po wynikach będzie tylko z górki. Radzę ci się napić, to ostudzi twoje emocje chociaż na chwilę. Przetrzymasz do weekendu.
Zakar wyluzuj z tymi kochankami. Możemy się z tego pośmiać ale jakie znaczenie ma to na działalność firmy. Żadne. A na marginesie jak prezes ma kochanę pracownicę to nie świadczy o nim dobrze tylkoźle bo to oznacza, że na lepszą go nie stać jak na podwładną.
Bin przecież kochanki to pomysł Twój i Parkieta nie pamiętasz jak że szczgółami opisywaliscie od kogo do kogo przechodzą i jakie wykonują usługi ? To wasze pomysły na opisywanie tego co się dzieje w Compremum czyżbyś się teraz tego wstydził co pisałeś ?
Re: Do lata będzie tu 1 pln ~Parkiet odpowiada ~Marek 2024-02-26 16:42 IP 82.214.130.*
To z jakich projektów będą te wyniki?Baterie, pieczarki czy wagony?Ja stawiam na projekt Paszcza Tamary.
Dnia 2024-03-20 o godz. 15:47 ~Marek napisał(a): > Haha: > > > > Re: Do lata będzie tu 1 pln ~Parkiet odpowiada ~Marek 2024-02-26 16:42 IP 82.214.130.* > > To z jakich projektów będą te wyniki?Baterie, pieczarki czy wagony?Ja stawiam na projekt Paszcza Tamary.
I nie uzyskałem odpowiedzi. Tylko sprzedaj, sprzedaj i sprzedaj. Ja nic nie mam i nie miałem. Ptaszkowice nic się nie dzieje, wszystko na stracie.
Dnia 2024-03-20 o godz. 15:32 ~Zakar napisał(a): > Bin przecież kochanki to pomysł Twój i Parkieta nie pamiętasz jak że szczgółami opisywaliscie od kogo do kogo przechodzą i jakie wykonują usługi ? To wasze pomysły na opisywanie tego co się dzieje w Compremum czyżbyś się teraz tego wstydził co pisałeś ?
Czy nowy prezes przejął stanowisko razem z Tamarą? Znasz jakieś szczegóły? Ja się nie wstydzę, to nie ja zdradziłem żonę tylko Fojt.