to ze zlozyli najkorzystniejsza oferte, to jeszcze nie znaczy ze wygrali przetarg, komisja musi rozpatrzyc wszystkie aspekty a nie tylko cene...,czasmi ona nie jest najwazniejsza, jesli np. nie zrobia go na czas, bo np. maja za malo doswiadczenia w takich inwestycjach itp...,poza tym POLAQUA ma i tak niezly portfel zamowien, jakim chyba zadna polska firma nie moze sie pochwalic...,stadion narodowy bylby tylko jakims rodzajem dopalacza dla firmy i napewno duzy prestiz...,poczekamy zobaczymy, wzrosty tak czy tak nie omina tej firmy, bo jest mocno przeceniona i niedowartosciowana...,pozdrawiam posiadaczy!
PBG wygrało a na koniec im też oklapło, zeby nie wyszli na tym stadionie jak Zabłocki z Krakowa na mydle - tez wygrał przetarg że najtaniej przewiezie mydło do Gdańska, ale mu nie starczyło na plandekę
Dnia 2009-04-09 o godz. 18:37 ~brzdądz napisał(a):
> PBG wygrało a na koniec im też oklapło, zeby nie wyszli na
> tym stadionie jak Zabłocki z Krakowa na mydle - tez wygrał
> przetarg że najtaniej przewiezie mydło do Gdańska, ale mu
> nie starczyło na plandekę
Tzw. zazdrośc-trzeba sie pogodzic z tym ze prawdopodobnie kto inny wygrał przetarg.
pewnie że zazdrość, się jej mydłem nie da wyprać, razem z lenistewm sa motorami postępu, a kto mówi inaczej to łże jak piesek Zabłockiego, a może suczka. Radosnych Świąt Wielkanocnych życzę, i takiego maciupeńkiego jajca, coby było w koszyszczku mniejsze od mojego
większą kasę zarobią we wrocławiu pod mostostalem warszawa głównym wykonawcą jest polaqla a do tego pan Soloż wykłada na stadion i na cała resztę ,dziś sąd odalił skargę innej firmy.
Chorzów ..? - byłoby ok.. aczkolwiek od 14 zł kurs szedł pod SN, a tu nic, wielu wierzyło, łącznie ze mną, że jednak oni wygrają... wg. mnie będzie pewne cofnięcie kursu i czekanie na nowe krzepiące informacje. - może wyniki ..?
devald, widziałes jak papier był zbierany w końcówce? nie była to drobnica. podobna zbiórka jak w LCCorp, z tym ze bez podbicia ceny dzięki emocjom zwiazanym z przetargiem. drobni patrzą na walor przez pryzmat stadionu. gdyby nie było przetargu polaqua szłaby równo z gantem. zmierza nieuchronnie wyżej, choć w mniej spektakularny sposób.