Kolejny komunikat ze spolki nie wyciąga notowań.
Od miesięcy nie ma siły na wyciąganie notowań. Zarząd bryluje w społecznościówkach, nawet prezes skupił akcji aż za 10 000zł xD
no i co?
KISZONKA
Leszczyna już wysypała się z kasy uśredniając, nowych naiwniaków brakuje. Duzi wiedzą, że to wszystko to balon, nawet prezes nie zaryzykował więcej kasy a jedynie 10000zł przy dużo niższym kursie xD
Zrozumiesz za kilka lat jak podliczy się dywidendy. Moje akcje w tym roku się spłacą dywidendą , za koejne dwa lata kupię kolejne mieszkanie tylko dlatego, że postanowiłem kiedyś kupić akcje Votum, a Ty płacz dalej ;-)
Wiem że jesteś trolem bez akcji ale rzeczywiście to dziwne co się dzieje.Ktoś np banki robią Votum na złość?Ktoś zbiera i jeszcze nie nazbierał?Dziwne zachowanie kursu wg. mnie.
banki to od dawna poprawiają/podbijają ugody i klienci to widzą.
Bank może zaproponować jakies wyjscie z sytuacji a VOTUM nie moze sie reklamowac. Niezdecydowani nie walą już tłumem do placówek. To banki naganiają na ugody.
Bo giełda składa się między innymi z ludzi takich jak ty, którym przed nos trzeba podstawić gotowe sprawozdanie finansowe z wyliczonym zyskiem na akcje, żeby byli w stanie zrozumieć ile warta jest dana spółka. A oni sprzedawać będą nawet jakby tu było 2 tys umów na miesiąc