• Ale wysyp trolostwa Autor: ~Kpo [31.60.64.*]
    Otóż zapowiadam wam
    Wasz konic jest jest blisko
    rico piotur mam nadzieję że jesteście gotowi swoją rację spuścić w WC
  • Re: Ale wysyp trolostwa Autor: ~Ostrożny [31.11.209.*]
    Jedynym trolem ktory do swojego ograniczonego umysłu nie przyjmuje żadnych negatywnych sygnałów płynących ze spółki i tępo nagania na to ryzykowne "coś". Ciekawe co napisze jak VR w raporcie rocznym zamiast milionów zysku wykaże srogą stratę
  • Re: Ale wysyp trolostwa Autor: ~Kpo [31.60.64.*]
    To co tutaj robisz ostrożny?
    Ostrzegasz za free jak Rico i piotur?
  • Re: Ale wysyp trolostwa Autor: ~Siły [31.0.50.*]
    Pioter i Rico to chociaż napiszą kilka faktów o spółce i "jakkolwiek"rzeczowo się to czyta a ty Kpo potrafisz napisać tylko że spółka ma wielki potencjał a na pytanie jaki to potencjał nie potrafisz odpowiedzieć więc kto tu jest trollem?
  • Re: Ale wysyp trolostwa Autor: ~Mareen [81.30.139.*]
    Pietrek to najwiekszy manipulant i kłamca na tym forum. Co nie zmien ia faktu że kurs i tak zejdzie ponownie poniżej 3zł
  • Re: Ale wysyp trolostwa Autor: ~Kpo [31.60.64.*]
    To jest moja tajemnica misiek.
    Ty widziałeś żeby w biznesie ktoś się chwalił na lewo i prawo jakie ma plany.
    Według trolowni spółka nie ma żadnych gier a na przykład dzisiaj jest premiera czego jak nie gry
  • Re: Ale wtopa kpo Autor: ~Ricardo [87.205.183.*]
    Kpo, ale żeś teraz się wydurnił, po prostu "miszcz".
    "Ty widziałeś żeby w biznesie ktoś się chwalił na lewo i prawo jakie ma plany" napisał gość co od miesiąca nagania tutaj na forum pisząc na lewo i prawo że dokupuje, że inwestuje, że spółeczka perełeczka, że spółka robi gry własne ale jak trzeba podać chociaż jeden tytuł takiej gry to on nie pamięta, że spółka ma potencjał ale nie wie jaki. To zdecyduj się w końcu bo wygląda na to że coraz częściej zapominasz o tym że przyszedłeś tutaj jako "poważny inwestor który dostrzegł ogromny potencjał spółki" a wychodzi na to że jesteś zwykłym naganiaczem dostajacym 50 groszy za każdy wpis.
  • Re: Ale wtopa kpo Autor: ~Siły [31.0.50.*]
    Brawo Ricardo za ten wpis. Trzeba trochę utemperować tego trolla Kpo
  • Re: Ale wysyp trolostwa Autor: ~sternik [185.251.37.*]
    no ricardinio pozamiatałeś go mega
  • Re: Ale wysyp trolostwa Autor: ~Mando [77.252.45.*]
    Prawda jest taka ze wszyscy sa tutaj trolami. Różnica polega na tym że tacy rico i pietrek pomylili fora
  • Re: Ale wysyp trolostwa Autor: ~Ricardo [87.205.183.*]
    Manduś, przypominam że napisałeś niedawno że sprzedałeś akcje i znikasz z forum. Zapomniałeś już? A co do pomyłek to jedyną moją pomyłką jest ta że kiedyś myślałem że to forum to forum spółki gamingowej a z czasem okazało się że to forum spółki która jedynie drukuje cenotwórcze ESPI i tylko udaje spółkę gamingową.
  • Re: Ale wysyp trolostwa Autor: ~sternik [185.251.37.*]
    zawsze zwarty i gotowy rico gotów odeprzeć każdego i to od ponad roku za freee.
    pomnik sie należy jak nic:)
  • Re: Ale wysyp trolostwa Autor: ~Mando [77.252.45.*]
    Oczywiście że sprzedałem ale dla ciebie i pietrka to na pewno nie znikam z forum
  • Re: Ale wysyp trolostwa Autor: ~Ricardo [87.205.183.*]
    Jasna sprawa. Jako trol zatrudniony na umowę o dzieło masz zapewne zobowiązania do wypełnienia na tym forum. 50 groszy za wpis samo się nie zarobi.
  • Re: Ale wysyp trolostwa Autor: ~tommo [83.24.155.*]
    Najzabawniejsze, że osobniki z farmy trolli Tkaniny Simulacyjnej nazywają nas "trollami" xD
    Jak już wiele razy pisałem byłem to od 2.80 do 5.40 . Można sobie to bardzo ładnie zobaczyć na tym forum. ja przynajmniej zarobiłe troche kasy a wy tu niby co z tego macie. Odpowiem wam . Chwilową ucieche podczas pisanie swojego posta który i tak nie ma zadnego wpływu na kurs.
  • Re: Ale wysyp trolostwa Autor: ~Ricardo [5.173.43.*]
    Mareńku, oczywiście że nasze posty nie mają żadnego wpływu na kurs. Ale dziwi fakt że pomimo tego że ty też to wiesz to z uporem maniaka zasypujecie forum lipnymi wpisami byle by tylko trudne pytania (jak np. o gry własne spółki, czy wyrzucenie ze STEAM) były zakopane. W takim razie czego się boicie skoro nasze wpisy nie mają wpływu na kurs? Prawdy się boicie?
    Jestem tu bo wy tu jesteście.Tylko ze ja zarabiam a wy wylewacie swoje frustracje na spółkę
[x]
SIMFABRIC 0,67% 1,80 2025-10-24 15:52:13
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.