Jedynym trolem ktory do swojego ograniczonego umysłu nie przyjmuje żadnych negatywnych sygnałów płynących ze spółki i tępo nagania na to ryzykowne "coś". Ciekawe co napisze jak VR w raporcie rocznym zamiast milionów zysku wykaże srogą stratę
Pioter i Rico to chociaż napiszą kilka faktów o spółce i "jakkolwiek"rzeczowo się to czyta a ty Kpo potrafisz napisać tylko że spółka ma wielki potencjał a na pytanie jaki to potencjał nie potrafisz odpowiedzieć więc kto tu jest trollem?
To jest moja tajemnica misiek.
Ty widziałeś żeby w biznesie ktoś się chwalił na lewo i prawo jakie ma plany.
Według trolowni spółka nie ma żadnych gier a na przykład dzisiaj jest premiera czego jak nie gry
Kpo, ale żeś teraz się wydurnił, po prostu "miszcz".
"Ty widziałeś żeby w biznesie ktoś się chwalił na lewo i prawo jakie ma plany" napisał gość co od miesiąca nagania tutaj na forum pisząc na lewo i prawo że dokupuje, że inwestuje, że spółeczka perełeczka, że spółka robi gry własne ale jak trzeba podać chociaż jeden tytuł takiej gry to on nie pamięta, że spółka ma potencjał ale nie wie jaki. To zdecyduj się w końcu bo wygląda na to że coraz częściej zapominasz o tym że przyszedłeś tutaj jako "poważny inwestor który dostrzegł ogromny potencjał spółki" a wychodzi na to że jesteś zwykłym naganiaczem dostajacym 50 groszy za każdy wpis.
Manduś, przypominam że napisałeś niedawno że sprzedałeś akcje i znikasz z forum. Zapomniałeś już? A co do pomyłek to jedyną moją pomyłką jest ta że kiedyś myślałem że to forum to forum spółki gamingowej a z czasem okazało się że to forum spółki która jedynie drukuje cenotwórcze ESPI i tylko udaje spółkę gamingową.
Jak już wiele razy pisałem byłem to od 2.80 do 5.40 . Można sobie to bardzo ładnie zobaczyć na tym forum. ja przynajmniej zarobiłe troche kasy a wy tu niby co z tego macie. Odpowiem wam . Chwilową ucieche podczas pisanie swojego posta który i tak nie ma zadnego wpływu na kurs.
Mareńku, oczywiście że nasze posty nie mają żadnego wpływu na kurs. Ale dziwi fakt że pomimo tego że ty też to wiesz to z uporem maniaka zasypujecie forum lipnymi wpisami byle by tylko trudne pytania (jak np. o gry własne spółki, czy wyrzucenie ze STEAM) były zakopane. W takim razie czego się boicie skoro nasze wpisy nie mają wpływu na kurs? Prawdy się boicie?