Do 80 trochę brakuje. Trzeba było wczoraj kupować. Ja jeszcze dokupiłem po 89. Czekam na 150 . Po wprowadzeniu kredytu 0% wyniki roczne ok 3mld PLN netto rocznie. Wreszcie będą mieli kapitał do udzielania dużych kredytów .
Mniemam, że dłużej niż Ty. Podaj przykład reko, które spowodowało najmniejszy wpływ na wzrost kursu? Ciekawy jestem. Reko, to takie sobie przewidywania pewnych panów, które się sprawdzą, albo nie. To tak jak przepowiadanie pogody przez górali.
Np przedostatnie 89 , ostatnie 110 i tyle było , jeszcze dodaj dywidendę. Gdzie ty byłeś ? Jedynie ja i Black jest tutaj od sierpnia 2021 . Potem oczywiście były również inne spółki.
Dnia 2024-08-07 o godz. 21:50 ~Kto napisał(a): > Poproś Blacka, to Ci wytłumaczy ile znaczą rekomendacji... A tak w ogóle, to pozdrowienia dla Blacka od Żaby. Pozdrawiam Black.
Daj spokój, to było spowodowane sytuacją na giełdach światowych.Tutaj nie ma podstaw żeby tak spadało. Bym skłamał , jest jedną rzecz , ale nie będę tego reklamował. Generalnie w 2025 powinno być 2,8 mld złotych netto.
W tym tempie z ostatnich dni, to nie będzie długo. Napiszę jednak, to co poprzednio, obyś nie miał racji. Pozdrawiam. Pewnie będą pisać, że wyniki super, że rekomendacje super, że anty wskaźnik ulubiony ...