• REKORD Autor: ~inwestor [77.65.97.*]
    Szpital INVENTIONMED oglasza Konferencje Naukowa ,, ale sa tacy znawcy tematu, ktorzy ... NIE WIERZA W TEN SZPITAL. Do Kabaretu to sie nie nadaje, ale na FORUM _ OWSZEM.
  • Re: REKORD Autor: ~Rafał [185.55.64.*]
    są tacy co pisali że nie mają na piasek na budowe
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.61.251.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: REKORD Autor: akcjoinm [37.109.166.*]
    o braku kasy na piasek na budowę to cały 2021 i część 2022 roku pisałem ten co teraz nagania na SBE pod nickiem "Kierul" IP [31.61.251.*]  a wcześniej trollował tu jako "aaa" "Ta" Taa" "Tak" . Tu i na forum INVENTION

on bardzo nie ludzi INVENTIONA bo jest sponsorem tego szpitala i powtarza monotematyczne brednie o urojonym długu hahahaha
    sprzedawał INM w okolicach 14 groszy ze stratą a kupował SBE powyżej 60 groszy i tak sobie kwiczy od ponad 3 lat.
    W zasadzie wiem, że kwiczy tu od czerwca 2020 bo ja wtedy dopiero zainteresowałem się INM i SBE a może i wcześniej jęczał na forum od rana do nocy bo przecież ABSOLUTNIE nie chce odkupić akcji INVENTION.

• (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.61.251.*]
  • Re: REKORD Autor: zenekzakcentu [62.122.118.*]
    i dniami i nocami martwią się o pieniądze innych a ten ~Akcjoinm [31.61.251.*] raz Kerul raz Taa raz Tak majaczy i bredzi od świtu do nocy każdego dnia jak obłąkany
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [54.233.253.*]
  • Re: REKORD Autor: ~II [37.109.33.*]
    Myślę, że strategicznie było podać info o podniesieniu kapitału tuż przed otrzymaniem dotacji, bo po informacji o wpływie na konto rynek przyjmie każdą ilość akcji (nawet świeżo dodrukowanych) i kurs pójdzie ostro w górę.
  • Re: REKORD Autor: ~Posiadacz [217.213.153.*]
    No są takie kwiczące jednostki. Nie namawiam na inną spółkę ale zobaczcie na taką jak fotovolt eko energia. Tam też jest taki gościu o niku zrozpaczony. Codziennie coś dodaje a niby ma akcje
[x]
SOFTBLUE 1,83% 0,22 2025-11-10 14:40:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.