This is it!!
Rico słuchaj i się ucz ale najpierw powiedz co robisz na spółce od ponad roku nie mając akcji i trolujesz dzień i noc
Bo tej odpowiedzi ci nie daruję
Kpo, widzisz, lata mijają a jedno jest niezmienne. Spółka nie produkuje gier od 4 lat, trole naganiają na ten papier od 4 lat a raz do roku zjawia się rzekomo nowy poważny inwestor, który nie wiadomo czemu szuka sobie przyjaciół na forum Bankiera, który dostrzegł niby "super potencjał" spółki, ale w sumie nie wie na czym ten potencjał polega, na początek udaje inwestora ale z czasem wychodzi z niego tradycyjny burak bo nie da się w nieskończoność udawać kogoś kim się nie jest. Był już boss, zuzka, czarodziej, mdm, mando, mareen i wielu wielu innych, wszyscy kończycie dokładnie w taki sam sposób jako skompromitowane trole naganiające. Jedno jest niezmienne, będę nieustannie pisał o wałkach jakie tu się wyprawia bo piętnowanie troli naganiajacych nigdy się nie nudzi.
Byli Mdm ? lukasz jestem tu cały czas od debiutu i nie mogę wie nadziwić twojej postawie i zmianami nickow? Przedstaw się w koncu proszę? Będzie w koncu konkretnie ?
Mdm, nie mam na imię Łukasz a mój nick jest niezmienny odkąd jestem na tym forum. Muszę Cię zmartwić ale nie licz na to że zostanę twoim przyjacielem. Poszukaj sobie kogoś na Tinderze skoro taki samotny jesteś.
Misiu kolorowy teraz może twój światopogląd się zawali ale najważniejsze kto sprzedaje i kto ma prawa do gry
Chcesz powiedzieć że to co można kupić na platformach gamerskich z portfela SIM to tak naprawdę fikcja bo tego tam nie ma:)
Bez urazy nagonie, ale pierwsze lepsze "studio" indie z 1-3 osobami na pokładzie ma lepsze portfolio gier niż Tkanina Simulacyjna, np.: https://store.steampowered.com/developer/EMIKA_GAMES Wynika to oczywiście z tego, że gry można albo robić, albo simulować ich robienie, co zresztą SF czyni od początku swojego istnienia. No i najważniejsze, większość indie twórców nie jest wyrzucona ze Steam za fałszowanie recenzji ;)
Nic nie szkodzi Tomuś
Nie jesteś w stanie mnie urazić:)
Wasza frustracja z rico jest zrozumiala pewnie straciliście majątek i życie na tej spolce i teraz nie możecie uwierzyć że to rośnie bo pewnie sprzedaliście w dołku
Ale taka jest giełda nic na to nie poradzę
Bardzo mi przykro Kpo, ale na akcjach Tkaniny Simulacyjnej nie straciłem nawet złotówki. Obserwowałem tę spółkę z uwagi na ciekawie zapowiadającą się grę Cthulhu: Books of Ancients, ale po pierwszej obsuwie premiery i bardziej gruntownym rozeznaniu doszedłem do wniosku, że w takiego krzaka inwestować byłoby skrajną głupotą.
Kpo, potwierdzam, na żadnej platformie gamingowej nie jestem w stanie kupić gier obiecanych już 4 lata temu: ElectriX, Forest Walker, Moon Village, Cthulhu, Flipper Mechanic, Farm&Fix 2020. Jeżeli się mylę to poproszę o link gdzie te gry można kupić.