• Nie o gry tutaj chodzi Lukasz Autor: ~Mdm [37.30.114.*]
    AI, engine space
  • Re: Nie o gry tutaj chodzi Lukasz Autor: ~Kpo [31.60.40.*]
    This is it!!
    Rico słuchaj i się ucz ale najpierw powiedz co robisz na spółce od ponad roku nie mając akcji i trolujesz dzień i noc
    Bo tej odpowiedzi ci nie daruję
  • Re: Nie o gry tutaj chodzi Lukasz Autor: ~Ricardo [159.205.131.*]
    Kpo, widzisz, lata mijają a jedno jest niezmienne. Spółka nie produkuje gier od 4 lat, trole naganiają na ten papier od 4 lat a raz do roku zjawia się rzekomo nowy poważny inwestor, który nie wiadomo czemu szuka sobie przyjaciół na forum Bankiera, który dostrzegł niby "super potencjał" spółki, ale w sumie nie wie na czym ten potencjał polega, na początek udaje inwestora ale z czasem wychodzi z niego tradycyjny burak bo nie da się w nieskończoność udawać kogoś kim się nie jest. Był już boss, zuzka, czarodziej, mdm, mando, mareen i wielu wielu innych, wszyscy kończycie dokładnie w taki sam sposób jako skompromitowane trole naganiające. Jedno jest niezmienne, będę nieustannie pisał o wałkach jakie tu się wyprawia bo piętnowanie troli naganiajacych nigdy się nie nudzi.
  • Re: Nie o gry tutaj chodzi Lukasz Autor: ~Mdm [89.64.30.*]
    Byli Mdm ? lukasz jestem tu cały czas od debiutu i nie mogę wie nadziwić twojej postawie i zmianami nickow? Przedstaw się w koncu proszę? Będzie w koncu konkretnie ?
  • Re: czemu spółka nie robi obiecanych gier? Autor: ~Ricardo [159.205.131.*]
    Mdm, nie mam na imię Łukasz a mój nick jest niezmienny odkąd jestem na tym forum. Muszę Cię zmartwić ale nie licz na to że zostanę twoim przyjacielem. Poszukaj sobie kogoś na Tinderze skoro taki samotny jesteś.
  • Re: Nie o gry tutaj chodzi Lukasz Autor: ~Kpo [31.60.40.*]
    Misiu kolorowy teraz może twój światopogląd się zawali ale najważniejsze kto sprzedaje i kto ma prawa do gry
    Chcesz powiedzieć że to co można kupić na platformach gamerskich z portfela SIM to tak naprawdę fikcja bo tego tam nie ma:)
  • Re: Nie o gry tutaj chodzi Lukasz Autor: ~tommo [83.24.155.*]
    Bez urazy nagonie, ale pierwsze lepsze "studio" indie z 1-3 osobami na pokładzie ma lepsze portfolio gier niż Tkanina Simulacyjna, np.:
    https://store.steampowered.com/developer/EMIKA_GAMES
    Wynika to oczywiście z tego, że gry można albo robić, albo simulować ich robienie, co zresztą SF czyni od początku swojego istnienia. No i najważniejsze, większość indie twórców nie jest wyrzucona ze Steam za fałszowanie recenzji ;)
  • Re: Nie o gry tutaj chodzi Lukasz Autor: ~Kpo [31.60.76.*]
    Nic nie szkodzi Tomuś
    Nie jesteś w stanie mnie urazić:)
    Wasza frustracja z rico jest zrozumiala pewnie straciliście majątek i życie na tej spolce i teraz nie możecie uwierzyć że to rośnie bo pewnie sprzedaliście w dołku
    Ale taka jest giełda nic na to nie poradzę
  • Re: Nie o gry tutaj chodzi Lukasz Autor: ~tommo [83.24.155.*]
    Bardzo mi przykro Kpo, ale na akcjach Tkaniny Simulacyjnej nie straciłem nawet złotówki. Obserwowałem tę spółkę z uwagi na ciekawie zapowiadającą się grę Cthulhu: Books of Ancients, ale po pierwszej obsuwie premiery i bardziej gruntownym rozeznaniu doszedłem do wniosku, że w takiego krzaka inwestować byłoby skrajną głupotą.
  • Re: gdzie są gry? Autor: ~Ricardo [159.205.131.*]
    Kpo, potwierdzam, na żadnej platformie gamingowej nie jestem w stanie kupić gier obiecanych już 4 lata temu: ElectriX, Forest Walker, Moon Village, Cthulhu, Flipper Mechanic, Farm&Fix 2020. Jeżeli się mylę to poproszę o link gdzie te gry można kupić.
  • Re: Nie o gry tutaj chodzi Lukasz Autor: ~dan [217.96.41.*]
    nowe technologie ich wyniosą w kosmos
[x]
SIMFABRIC 0,44% 1,84 2025-10-08 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.