• Sołtys dalej za sterami Autor: ~Szoking [213.158.196.*]
    LUDZIE! DZISIAJ DOWIEDZIAŁEM SIĘ NAJBARDZIEJ SZOKUJĄCEJ INFORMACJI OD 2 MIESIĘCY!!! TO ŻE JEST UPADŁOŚĆ TO PIKUŚ - SOŁTYS, PREZES KROSNA PRZEZ OSTANIE 4 LATA (czas gdy spółka poszybowała na dno) NADAL MA WPŁYW NA KROSNO - ON JEST DORADCĄ EKONOMICZNYM SYNDYKA!!!! TEN CZŁOWIEK MA ZDOLNOŚCI JAK RASPUTIN - JEST NIEZATAPIALNY - TO JEST FENOMEN NA SKALĘ EUROPEJSKĄ!!! C Z Y T O N O R MA L N E???
    Szkoda Krosna, oj szkoda....
  • Ale choć wywalą go z KRUS -u hahahaha Autor: ~hutas [85.28.133.*]
    http://wiadomosci.onet.pl/1948975,10,item.html
  • Re: Sołtys dalej za sterami Autor: bankier1972 [192.168.1.*]
    faceta również mocno swego czasu krytykowałem i do dzis mam żal za opcje, ale to tylko za duże zaufanie do finansisty co tego dokonał... a potem najnormalniej spitolił i do pracy już nie przyszedł.
    jednak po dłuzszej rozmowie z tym człwiekiem w 4 oczy stwierdziłem ze gość padł ofiarą trudnych czasów dla exporterów, wysokiej złotówki, przeinwestowaniem poprzez wymuszone przejęcia pobliskich hut celem eliminacji konkurencji, oraz restrukturyzacją komunistyczej huty,
    kto z was wie jakie piece były w 90 r , a jakie są dziś,
    najłatwiej krytykować!
    faceta zsunięto o jedno stanowisko w dół, i tylko datego został bo ludzie go o to prosili, bo całkiem byłby tam bajzel...
    Pojechał do niemiec i zebrał mnóstwo zamówień, który inny chciałby tylka ruszyć...
    Nie bronię Jacka S. bo zasłużył na baty... za ten stan rzeczy, ale jak już kogoś oceniacie to zbadajcie bardziej sprawę, a nie jak te najgorsze brukowce ludzi oceniacie
    To jest potęzny kombinat , który wymagał poteżnych nakładów.
    A jak tu zarabiac, jak pełno na około konkurencji, Bohemia wyłozyła się, a waluty poszybowały w górę i mamy złote lata dla eksporterów.
    Krosno da się postawić jeszcze na nogi, o ile sąd nam na to pozwoli, szansa pojawiła się, ale to zasługa kilku osób... miedzy innymi tego człowieka i kilku z nas, choć uwazacie ze bredze to pewne osoby wiedzą o czym pisze
  • Re: Sołtys dalej za sterami Autor: ~hutas [85.28.133.*]
    Pozostaje tylko milczeć, Sołtys ofiara , ja p.... , więcej już chyba się nie odezwę.Szkoda mojego cennego czasu na czytanie wypierdzin bankiera .
  • hutas Autor: bankier1972 [192.168.1.*]
    to nie czytaj leszczu i sie nie wypowiadaj.
    heheh, dziwnym trafem akurat ty głos zajałeś....
  • Re: hutas Autor: ~hutas [85.28.133.*]
    Wal się na ryj szemrany kombinatorze. Właśnie ja mam prawo zabierać głos w tej sprawie nie ty złodziejska mędo, bo to ja ztym złodziejem musiałem pracować.
  • Re: hutas Autor: ~Szoking [213.158.196.*]
    Hutas, masza rację co do tego Sołtysa - ja też z nim pracowałem i znam Krosno, podobie jak Ty 1000 x lepiej niż te oszołomy typu Bankier1972. Jeżeli "1972" w jego nazwie to rok urodzenia, to żal mi tego chłopa, że potrafił się dać przerobić Sotysowi, który zrobił z niego bałwana.
    Jak można sądzić, że szef za którego firma zbankrutowała jest wyłącznie ofiarą okoliczności!?! A może też masoni i żydzi także zaszkodzili Sołtysowi???
    Co z tego, że Bohemia padła? NIC! Bohemia też była zarządzana nogami, tak jak Krosno. A Huta Wrześniak? - face trzyma się mocno, pomimo że nie ma automatów i pozycji rynkowej jak Krosno. Wrześniak działa na 2x niższych cenach jak Krosno, a firma nadal działa i zarabia. A ostatnio to ma się już całkiem nieźle.
    UWAŻEM, ŻE TA UPADŁOŚĆ TO OSTATNIA NADZIEJA DLA KROSNA, ŻE WRESZCIE NOWY WŁAŚCICIEL ZACZNIE ZARZĄDZAĆ TĄ FIRMĄ RĘKAMI, A NIE NOGAMI...
  • Re: hutas Autor: bankier1972 [192.168.1.*]
    a twoje wypowiedzi hutas świadczą o tym że nie nadajesz sie do niczego innego jak dmuchanie szkiełek.
    z sołtysem mogłeś miec co najwyżej doczynienia na wigilijnym opłatku i nic więcej.
    czasami pewne osoby nigdy nie dorosną to pewnych spostrzeżeń.
    jak jesteś taki mocny, dlaczego nie zabrłeś głosu na temat wyceny ksiegowej po przeszacowaniu?.
    pewnie za stalina wyciąłbyś w pień inteligencje, a chłopów wpuścł za stery...
  • Re: Sołtys dalej za sterami Autor: bankier1972 [192.168.1.*]
    informacja niepotwierdzona,
    skad chłopie to masz?
    podaj treść linka....
  • do bankiera Autor: ~hutas [85.28.133.*]
    Ci co wiedzą kim jestem nieźle sobie polewają z Twoich wypocin.Ale nic to Wesołych Świąt życze Ci mały człowieczku.
    Może kiedyś się dowiesz z kim miałeś zaszczyt.
  • Re: Sołtys dalej za sterami Autor: ~jacek1978 [213.158.199.*]
    Hutas chyba niezle popłynoleś na Krośnie?

Twój styl pisania i słowa jakich używasz np pod aderem Bankiera naprawdę takiemu
    uczestnikowi forum mówią tylko jedno ,że jesteś baran bez szkoły i tylko do dmuchania szklanek lub do kopania dołów masz pojęcie.!Ale nie mam nic przeciwko osobom które doły np kopią bo sam kiedyś w Italii to robiłem i w hucie Żar w młodości w lato pracowałem,by zarobić na wakacje.!

Jeżeli pracowałeś w Krośnie to napisz jaką miałeś ksywkę lub imię i nazwisko to zapytam chłopaków co teraz w Radomiu pracują w hucie Żar kim ty tam byleś mądralo?

Pozdrawiam i szacunku kolego do innych bo do siebie to chyba już straciłeś.!!!!!
[x]
KROSNOOLD 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.