• Airwy Medix Autor: marginalcall [176.111.123.*]
    Takich pieniędzy nie zarobicie nawet tu
    Hahah
  • Re: Airwy Medix Autor: ~prot [31.60.66.*]
    Na AWM zarobiłem 100 kilo stary, znajdź kiedy to porozmawiamy
    Podpowiem, mialem 50 kilo AWM ze średnią 80 groszy i sprzedałem na drugich widłach.
    Zarząd tez wtedy opchnął łyknąłem ich tłumaczenie dlaczego to zrobili. Teoretycznie mają dobre produkty ale kiepsko ze sprzedażą. Obecnie włączają drukarkę.
  • Re: Airwy Medix Autor: zbieracz_grzybow [5.173.21.*]
    Prot, ładny timing.
    Tutaj jak to widzisz?
    Swoją opinię mam, ale lubię zderzać ją z uczestnikami rynku :-)
    Sytuacja jest dość ciekawa, miałem EXC ze średnia 18gr udało mi się sprzedać prawie za 40 gr. Teraz mam średnią 16 więc x2 będzie Ok.
    Ahh rozumiem, to Ty bardzo krótko-terminowo inwestujesz :-) 16x2 to przy informacji o umowie pod alko masz maksymalnie w tydzień.

Ja lubię long term, very long term. Szukam bardzo zdrowe, rozwijające się firmy, które dynamicznie działają ale nie są popularne i wchodzę w nie mocno z perspektywą dywidendy za kilka lat.

Excellence się rozwija, więc czekam na kolejne wyniki i kolejne, by potwierdzić obrany kierunek. Wiem, że to zabrzmi jak herezja teraz, ale rynek zweryfikuje mnie: uważam, że jest szansa aby obecny kurs był 5-7 razy wyższy średnio-terminowo, a to da spokój do dłuższego trzymania u mnie :-)
    Kupiłem o 50 % więcej niż zakładałem więc to mi wystarczy ale Ok Zbieraczu przekonałeś mnie sprzedam 50% za 32 a pozostałą część zostawię na longa.
    Nie no ja nie przekonuje. Wymieniam się poglądami tylko. Rynek pokaże kto ma rację, więc tutaj fajnie po prostu gdybać.
  • Re: Airwy Medix Autor: ~biadolenie [37.128.98.*]
    Ale biadolisz, na zaora sie kreujesz?
    Nie biadole tylko nie naganiam, to różnica.
    Zresztą, nie w moim interesie jest by spółkę obsiadla drobnica, bo przez to dłużej rośnie.
  • Re: Airwy Medix Autor: ~xD [37.128.98.*]
    Nie chcesz drobnicy to troche za późno bo właściciele mają ciut powyżej 50% XD
[x]
EXCELLENC 2,16% 0,31 2025-11-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.