• Apis!! Autor: ~Optymista [89.229.189.*]
    PiS rozdawał dotacje, APIS dostał. Mi się wydaje że projekt odniósł mega sukces.Jest trzymany w tajemnicy .Teraz są zbierane ostatnie tanie akcje. Stąd ta cała cisza, pilnowanie kursu żeby nie wzrósł za szybko. Gdy projekt ujrzy światło dzienne nie za grosze. Więc czekać na swoje miliony. Wolę stracić wszystko niż oddać za grosze teraz i patrzeć jak porsche wystartowało bez mnie w środku. To jest moje przemyślenie, nie namową do kupna lub sprzedaży. Każdy ma prawo wyboru
  • Re: Apis!! Autor: ~Kirikou [178.252.41.*]
    Tu jak się pojawi konkretne info to dynamika wzrostów będzie imponującą. Spokojnie czekamy...
  • Re: Apis!! Autor: ~Ten [31.0.47.*]
    Przy takich wzrostach giełd, proszę sobie wyobrazić jak bardzo musi ktoś pilnować żeby ten kurs nie wzrósł. To jest najtańsza spółka na giełdzie!!! Która funkcjonuje nie ma upadłości i dostaje dofinansowanie od Państwa!!! Te 2 Fix to są poto żeby mogli ją kontrolować dopóki są chętni do oddawania Akcji.
  • Re: Apis!! Autor: ~Fakty [37.225.10.*]
    Zobacz wątki dotyczące ApisZobacz profil Apis
    Autor: ~Optymista [89.229.189.*] 2024-03-12 13:05
    Opublikowano przy kursie:  0,03 zł , zmiana od tamtej pory: 0,70%
    Apis!!

PiS rozdawał dotacje, APIS dostał. Mi się wydaje że projekt odniósł mega sukces.Jest trzymany w tajemnicy .Teraz są zbierane ostatnie tanie akcje. Stąd ta cała cisza, pilnowanie kursu żeby nie wzrósł za szybko. Gdy projekt ujrzy światło dzienne nie za grosze. Więc czekać na swoje miliony. Wolę stracić wszystko niż oddać za grosze teraz i patrzeć jak porsche wystartowało bez mnie w środku. To jest moje przemyślenie, nie namową do kupna lub sprzedaży. Każdy ma prawo wyboru

Zbierane są akcje wg "wieszczy" tego forum od października 2022 r. od okolic 12 gr.
    Czy jest cisza? Zobacz jak niektórzy produkują się na tym forum.
    Tak kursu ktoś pilnuje, że walnął w dół o 9 gr, a ty o wzroście, którego nie ma.

https://s.bankier.pl/d168df8b-029e-4ac7-9119-c60e7a097d41

• Re: Apis!! Autor: ~Fakty [37.225.10.*]
    Re: Apis!! Autor: ~Ten [31.0.47.*] 2024-03-12 15:53
    Przy takich wzrostach giełd, proszę sobie wyobrazić jak bardzo musi ktoś pilnować żeby ten kurs nie wzrósł. To jest najtańsza spółka na giełdzie!!! Która funkcjonuje nie ma upadłości i dostaje dofinansowanie od Państwa!!! Te 2 Fix to są poto żeby mogli ją kontrolować dopóki są chętni do oddawania Akcji.

Tak bardzo pilnuje, że kurs przez 18 miesięcy walnął w dół o 9 gr, a Prezes jak obiecał poprzez info Spółki na ESPI, nie odkupił w 2023 r. jak i bieżącym roku ( choć kilka miesięcy jeszcze Jemu pozostało) ani jednej akcji .

Czy najtańsza? Nie wiem.
    Akcja tyle kosztuje ile chcą za nie zapłacić. a obecnie powyżej 3 gr nie chcą płacić.
    A Prezes też nie kwapi się do zakupów pomimo, że niby tak tanio jest.

• Re: Apis!! Autor: ~Sroka [31.0.25.*]
    On nie odkupi bo jest oszustem co już wielokrotnie udowodnił więc nie macie się co łudzić dlatego dawno to sprzedałem.
  • Re: Apis!! Autor: ~Ten [31.0.33.*]
    Trzeba mieć nie po kolei w głowie żeby obserwować wątek dawno już sprzedanych akcji.
  • Re: Apis!! Autor: ~Sroka [31.0.25.*]
    Patrzę jak was codziennie dy.a!
    Bo na pewno ma gdzieś akcjonariuszy!!!
  • Re: Apis!! Autor: ~Tomek [31.0.82.*]
    Też się zastanawiam skąd ten optymizm co niektórych. Zaglądam tu czasami i widzę co jakiś czas innych optymistów bo poprzedni sprzedali ze stratą i odeszli. Skoro ta spółka jest taka tania i taka dobra to czemu nikt tego nie tyka nawet po 3 grosze. Przecież to jak za darmo. Czemu nie kupujecie skoro mają być takie miliony.
  • Re: Apis!! Autor: ~Hillela [94.101.24.*]
    ja tam dzis kupiłem i zaczynam grać
    tu się bawimy takie grosze
    tu się bawimy takie grosze iiiiii
    Co ma odkupić jak swojemu oddał kazdy wie oprócz ciebie przecież czeka na dogodny moment
    ktoś myśli to już sukces i wiedza modrości i przemyślenia
  • Re: Apis!! Autor: ~Pytam [37.225.45.*]
    hillela czy widzisz różnicę między swoją "twórczością" na tym forum, a twórczością innych forumowiczów?
[x]
APIS -10,26% 0,02 2026-03-13 15:26:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.