publikacja 2022-06-13 15:24 Zarząd Grupa Modne Zakupy S.A. („Spółka”) informuje, że w dniu 13 czerwca 2022 r. zawarł z EQ1 sp. z o.o., umowę na doradztwo przy wprowadzeniu akcji serii O Spółki („Akcje”) do obrotu na rynku NewConnect, sporządzenie dokumentu informacyjnego oraz pełnienie funkcji autoryzowanego doradcy przy wprowadzeniu Akcji do obrotu na NewConnect.
Umowa wchodzi w życie z dniem podpisania. Umowa została zawarta na okres dwunastu miesięcy od dnia zawarcia, z zastrzeżeniem że zostanie wykonana i rozwiązana z upływem dnia pierwszego notowania akcji serii O na NewConnect.
Podstawa prawna: § 3 ust. 1 pkt 9 Załącznika Nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu ”Informacje Bieżące i Okresowe przekazywane w Alternatywnym Systemie Obrotu na rynku NewConnect".
Dnia 2024-03-12 o godz. 12:33 ~abc napisał(a): > GRUPAMZ: Zawarcie umowy z Autoryzowanym Doradcą > > publikacja > 2022-06-13 15:24 > Zarząd Grupa Modne Zakupy S.A. („Spółka”) informuje, że w dniu 13 czerwca 2022 r. zawarł z EQ1 sp. z o.o., umowę na doradztwo przy wprowadzeniu akcji serii O Spółki („Akcje”) do obrotu na rynku NewConnect, sporządzenie dokumentu informacyjnego oraz pełnienie funkcji autoryzowanego doradcy przy wprowadzeniu Akcji do obrotu na NewConnect. > > Umowa wchodzi w życie z dniem podpisania. Umowa została zawarta na okres dwunastu miesięcy od dnia zawarcia, z zastrzeżeniem że zostanie wykonana i rozwiązana z upływem dnia pierwszego notowania akcji serii O na NewConnect. > > Podstawa prawna: § 3 ust. 1 pkt 9 Załącznika Nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu ”Informacje Bieżące i Okresowe przekazywane w Alternatywnym Systemie Obrotu na rynku NewConnect".
Za takie oszustwo spółka już dawno powinna być zawieszona
Czy Antytroll-Omnibus-Gacek-Wk-Szejk-plażowicz-Technik-Cierpliwy-Uczciwy-nowicjusz-Piotr-Andrzej-Leszek-Sylwester-Weronika-Ewelina-itd. kiedykolwiek to wytłumaczył?
Ja także posiadam akcje serii O i wolałbym, żeby weszły do obrotu, kiedy kurs będzie wynosił 5 zł, a nie 50 gr. I nie jestem żadnym trollem, gwoli jasności. Zaryzykowałem licząc na pełne połączenie i mam nadzieję się nie zawieść...
A spółka gdziekolwiek informowała że akcje serii "O" wejdą do obrotu dopiero wtedy kiedy kurs będzie wynosił 5 zł, lub nastąpi "pełne połączenie"? Wynajęto firmę która miała akcje do obrotu pomóc wprowadzić. Tak jak zwykle to się dzieje przy emisjach. GMZ nie napisała w komunikatach dot. akcji serii "O" że będą wprowadzone do obrotu wg. przysłowia - "Czekaj tatka latka." Żeby odpowiadali na e-maile, albo podali jakiś komunikat. Ale oni milczą jak grób. I tak można? Ta historia może uwalić wszystkie nowe emisje na NC i GPW. I co wtedy powiedzą mądrale z KNF czy władz giełdy? Że byli głuchoniemoniewidomi?>?>?>?>?>?>?>?>?>?
Odnośnie wiarygodności, zastanawiam się, co autor miał na myśli przez "niezwłocznie" w zdaniu: "Zarząd Spółki podejmie niezwłocznie wszelkie niezbędne czynności prawne i faktyczne związane z wprowadzeniem do obrotu w alternatywnym systemie obrotu NewConnect akcji nowej serii O".