Jakiś komentarz? Coś o labrydze albo trupie?
Niestety dla części forumowiczów jest tlen więc EEX przeżyje. Będą raporty i ten grosik zniknie. Będą złotówki.
Dnia 2024-03-12 o godz. 09:57 ~Bolek napisał(a): > https://biznes.pap.pl/pl/news/listings/info/3559514,eko-export-sa-(8-2024)-podpisanie-aneksu-do-wieloletniej-strategicznej-umowy-o-biezacej-wspolpracy-z-partnerem-kazachstanskim- > > > > Jakiś komentarz? Coś o labrydze albo trupie? > > Niestety dla części forumowiczów jest tlen więc EEX przeżyje. Będą raporty i ten grosik zniknie. Będą złotówki.
nie ośmieszaj się, ten zarząd właśnie z tym i kontraktami poszedł na dno od 7 lat mają te same umowy ( moim zdaniem to wałek ) + 40 milionów długów + putin na karku.
Właśnie sam się ośmieszyłeś Baranie_z_BB. Putin na karku? Może jeszcze Marsjanie?
Od miesięcy kwitnie handel mikrosferą z USA co oczywiście troli takich jak ty nie cieszy. Dno już było, można się odbić. Pożyjemy zobaczymy. A trolom na pohybel.
Hehe, kabaret. Synku, od pół roku nie mogą znaleźć księgowego, który im raport podpisze! Nie są w stanie spowodować odwieszenia własnych notowań a ty o handlu piszesz? Wyprzedają biura na długi!
Oj kłamczuszek z ciebie mk_gda. Sam robisz z siebie kabareciarza. Dobrze wiesz o co chodzi, ale twoje zadanie trolla jest paskudne. Kłamać! Kłamać! Kłamać!
Każdy może sprawdzić w sieci dostawy do USA. I to jest prawda.
Dnia 2024-03-12 o godz. 14:50 ~jajco napisał(a): > Oj
Wierz mi, było tu takich jak ty setki, wypierających rzeczywistość, od 44 złotych. Nawet nie chce mi się udowadniać, kto miał rację. Spójrz na kurs, na syndyka w spółce a później powtórz głośno że spółka handluje i coś robi.
Rzeczywistość jest taka. Syndyka niema w spółce, spółka handluje, jest w układzie restrukturyzacyjnym, Kurs jest na dnie a może być gorzej, spółka nie sprzedaje pomieszczeń biurowych bo je wynajmuje. W sprawie publikacji raportów faktycznie dziwne ale myślę, że nie chodzi o niechęć księgowego tylko brakiem danych finansowych z KZ. Jest syfiasto. Covid, Ukraina nie pomogły. Zarządzanie spółką też wymaga krytyki. Sławetna rura to porażka. Mimo wszystko jak ktoś chce sprzedać akcje po 1 gr. kupuję każdą ilość.
Na giełdzie nie ma pewniaków. Zwłaszcza na GPW. Jest ryzyko. Czym większe tym zysk może być większy ale i wtopa bardziej możliwa. Tutejsze trolle to nic innego jak polne żuczki. Wiadomo czym się żywią i co toczą.
Dnia 2024-03-15 o godz. 00:23 ~jajco napisał(a): > Na giełdzie nie ma pewniaków.
EEX jest już jedną nogą poza giełdą, żaden księgowy nie podpisze się pod tą inżynierią finansową. Zarabiałem na EEX, kiedy ty na księdza "zorro" wołałeś, więc hamuj się trochę i wiś z godnością, skoro ci jaja tu w imadle zatrzasnęli. Piach.