• Wspomnienia Autor: prof_wiatr [79.185.32.*]
    Zobacz wątki dotyczące SUNEX S.A.Zobacz profil SUNEX S.A.
    Autor: prof_wiatr [79.185.37.*] 2023-07-19 10:07
    Opublikowano przy kursie:  18,10 zł , zmiana od tamtej pory: -34,81%
    Re: technik-at
    Autor: technik-at [85.221.129.*] 2023-07-12 10:25
    Opublikowano przy kursie:  19,28 zł , zmiana od tamtej pory: -2,59%
    4h bliski sygnalu K
    a to zwiastuje dobry i mocny ruch... może nawet dziś rozpocznie się , choć kolejny sygnał na świeczce 4 godzinowej będzie po południu.
    -----------------------------------------------------------------------------------
    Napisałeś to ponad tydzień.
    Pytanie:
    Czy wiesz co to RSI, MACD, bo myślę, że wiesz?
    Jeśli wiesz, to po co piszesz bzdury?
    Dla wielu nawet "poczatkujących " poziom wsparcia jest widoczny, a wskaźniki są jednoznaczne i na tą chwile nic nie wskazuje aby trend miał się zmienić.
  • Re: Wspomnienia Autor: ~czas [31.11.208.*]
    Wpis był z 12 lipca 2023
    obudź się
  • Re: Wspomnienia Autor: ~Hehe [46.204.98.*]
    Profesor po prostu tak lubi w niedziele od tak wejść na forum spółki która go nie interesuje i się mądrzyć, że konkurencja, że bankructwo itd
  • Re: Wspomnienia Autor: prof_wiatr [79.185.32.*]
    1.Poszukajcie, moje posty, przecież już po wynikach i prognozach za 2Q 2Q23r, i prognozach dotyczących 3Q2023r widać było wyraźnie , że coś nie halo.
    2. Forumowicz powołujący się na AT , widać , że jeszcze trochę mu brakuje, ale ćwiczenie, czyni mistrzem.
    3. Pisałem jakie mam zdanie na temat tej spółki, warta grzechu, ale nie teraz, kto w odpowiednim czasie wejdzie ten może zarobić niezła kasę, ale codziennie czytam posty już odpał jutro zielono itd itd
    Mam ubaw, nawet tego nie chce komentować.
    3. Wy tez piszecie w niedzielę, to o co Wam chodzi?
    ZIELONEGO PONIEDZIAŁKU NA SUNEXIE ŻYCZE, MOŻE ZAROBICIE NA........nie istotne.

• Re: Wspomnienia Autor: prof_wiatr [79.185.32.*]
     ~czas [31.11.208.*] 
    -Obserwator [31.11.208]

Grasz ( nie inwestujesz) na giełdzie, a nie potrafisz zmienić adresu IP, wstydzisz, się swojego Nika?
    SŁABE TO
    Ja mam swój Nick wiele lat i się tego nie wstydzę.
  • Re: Wspomnienia Autor: ~zen_on [87.99.119.*]
    Widziałeś Heikin-Ashi? Trochę się wygładziło co może (ale nie musi) dać szansę na podbicie (przynajmniej tymczasowe) na 12.80 zł. 

Skośne wsparcie też wytrzymało (póki co), gdyby padło to będzie jeszcze ładne na 11.10 zł. https://charts.stockwatch.pl/chart/Y39jQMhUsEexJWHbW2JGJg 

Zawsze może się tez uformować coś ala RGR z zasięgiem na 8-9 zł. Póki co nie ma co gdybać, czekam na reakcję inwestorów na wyniki. 

Nie wstydzę że coś skubłem, nie chcę zostać golasem, mogę ew. powisieć. Co nie zmienia faktu że chętnie dobrałbym niżej. 
  • Re: ~zen_on Autor: prof_wiatr [79.185.32.*]
    Dnia 2024-03-11 o godz. 09:38 ~zen_on napisał(a): Widziałeś Heikin-Ashi? Trochę się wygładziło co może (ale nie musi) dać szansę na podbicie (przynajmniej tymczasowe) na 12.80 zł. 
    Skośne wsparcie też wytrzymało (póki co), gdyby padło to będzie jeszcze ładne na 11.10 zł. https://charts.stockwatch.pl/chart/Y39jQMhUsEexJWHbW2JGJg 
    Zawsze może się tez uformować coś ala RGR z zasięgiem na 8-9 zł. Póki co nie ma co gdybać, czekam na reakcję inwestorów na wyniki. 
    Nie wstydzę że coś skubłem, nie chcę zostać golasem, mogę ew. powisieć. Co nie zmienia faktu że chętnie dobrałbym niżej. 
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------
    1. miło, że podchodzisz do tego na spokojnie.
    2.uwaga: wziąłeś zakres wsparcia na wykresie 6M, a to może byc pułapka hossy
    3.popatrz:
    wykres os max (3ozł) do 25kwietnia 2024 wyniki
    4 zrób aproksymację.
    5. wyznacz kłamały min/max (u mnie max 11,30-min 8,70) na 25kwietnia
    6.dzienny aktualnie RSI 36, Macd -0,5.
    Nadal uważam, że trend w LT nie uległ zmianie.
    Zmian trendu, lub jakieś genialne ESPI mogą spowodować, powtórne inwestowanie a walor, a teraz zabawa w DT jest dla mnie (skala dziennych obrotów) nieakceptowalna.
    Teraz czas (tak uważam), na akumulacje (banki, developerzy).
    Uwaga nie znamy zachowania otoczenia ( S&P500, Dax, Nasdaq... itd) np w kwietniu 2024r.
    Tyle.

• Re: ~zen_on Autor: prof_wiatr [79.185.23.*]
    godz. 12:00 45k obrotu- śmieszne
    Ja nie walczę z trendem, a łapiąc spadające noże można się pokaleczyć.
    Ps tu zleceniami za ha ha 100k zł można zmieniać dowolnie kurs, co prawda coraz mniej inwestorów jest na tym papierze, wydaje mi się , że zostali sami "ynwestorzy"
  • jakiś ty mądry ?! Autor: ~obserwator [31.11.208.*]
    Może jakiś OSKAR albo NOBEL
    sobie narysuj !
    żeby się dowartościować .
    -----------------------------------------
  • Re: jakiś ty mądry ?! Autor: prof_wiatr [79.185.23.*]
    Nie mnie oceniać czy jestem mądry.
    Ale na pewno doświadczony , w zabawie która nazywa się G P W.
    I dlatego nie mam zamiaru wisieć na wysokiej gałęzi jak wieje ...W I A TR.
    xD:

[x]
SUNEX -0,45% 6,57 2025-09-26 16:45:32
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.