• rynek jest daleki od wyczerpania Autor: oldboy_1 [213.134.181.*]
    dlatego ciagle powiekszam pozycję

https://www.bankier.pl/wiadomosc/Ponad-100-tys-frankowych-pozwow-w-gieldowych-bankach-Tempo-przyrostu-nadal-dwucyfrowe-8707210.html
  • Re: rynek jest daleki od wyczerpania Autor: ~Ola [188.147.4.*]
    Votum ma przed sobą kilka tłustych lat. Co najmniej kilka
  • Re: rynek jest daleki od wyczerpania Autor: ~Inwestor [93.105.178.*]
    Tylko na kursie tego nie widać.
  • Re: rynek jest daleki od wyczerpania Autor: ~Zenon [37.30.14.*]
    Nigdy nie będzie pyk i jestes zarobiony - to tylko na wynalazkach z NC z kapitalizacja kilkma baniek i przez dwie trzy sesje ...
    AT pomaga podjąc decyzje ale momentu nie wyczaisz co do godziny - chyba że dyzurujesz nad arkuszem zlecen i cykasz okiem na to co sie dzieje - może wtedy.
    Wg mnie At wskazuje że coś sie zacznie dziać - to czy tylko próbna podbita czy stabilny wznios - nie wiem.
  • Re: rynek jest daleki od wyczerpania Autor: ~Cyś [37.30.123.*]
    Frustracja jest, ja wyszedłem tutaj i w 3 tyg na synektiku mam tyle ile tutaj nie miałem w pół roku, niestety ale pieniądze na giełdzie muszą zarabiać a nie sie kisić.
  • Re: rynek jest daleki od wyczerpania Autor: ~ert [213.134.160.*]
    Kurs Votum jest zaprzeczeniem logiki, w spółce wszystko idzie dobrze, rozwija nowe segmenty, a kurs stoi jak stał... To jest masakra, ale może jak SKD ruszy z większą ilością wyroków nakazowych to się obudzą. Tam mniejsza kasa, ale może być znacznie szybciej i większy rynek niż franki.
  • Re: rynek jest daleki od wyczerpania Autor: ~tomaslfc14 [5.173.225.*]
    Dnia 2024-03-12 o godz. 10:26 ~ert napisał(a):
    > Kurs Votum jest zaprzeczeniem logiki, w spółce wszystko idzie dobrze, rozwija nowe segmenty, a kurs stoi jak stał... To jest masakra, ale może jak SKD ruszy z większą ilością wyroków nakazowych to się obudzą. Tam mniejsza kasa, ale może być znacznie szybciej i większy rynek niż franki.

Mniejsza kasa? Na pewno? A to nie przypadkiem sam prezes Votum wyceniał potencjał SKD na 4x większy od CHF?
  • Re: rynek jest daleki od wyczerpania Autor: ~swk1234 [37.30.10.*]
    A to nie przypadkiem sam prezes Votum wyceniał potencjał SKD na 4x większy od CHF?
    Prezes wyceniał ilość klientów a nie wartość roszczeń.
    Można przyjąć że 4 umowy SKD to jak wartość jednej CHF.
    Co oczywiście i tak brzmi obiecująco
[x]
VOTUM 0,10% 48,30 2025-10-13 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.