Tak to jest jak się biorą za syfy spółki Które nikt nie chce mieć w portfelu ..Zamiast wziąć się za normalne spółki.. i tam trochę pospekulować to by była fajna zabawa a nie na takich gniotach.. później wiszą na takich jedni i drudzy..
I tu racja na takim Simfabryku poubierali ludzi gdzie tam zaangażowanie i gruby wchodził przekroczył próg 5% i wiszą to Nawet nie chcę myśleć tutaj będzie... a tam super info do tego..
Daleko nie trzeba szukać, też na invention kilka tyg. temu lekka podbitka i potem nic. Już nie podbijają w kosmos, dlatego ja na razie pas, ale obserwuję.
tu racja na takim Simfabryku poubierali ludzi gdzie tam zaangażowanie i gruby wchodził przekroczył próg 5% i wiszą to Nawet nie chcę myśleć tutaj będzie... a tam super info do tego..
024-03-07 15:34IP 185.186.244.*
tu racja na takim Simfabryku poubierali ludzi gdzie tam zaangażowanie i gruby wchodził przekroczył próg 5% i wiszą to Nawet nie chcę myśleć tutaj będzie... a tam super info do tego..
I to jest argument..
Głupich nie sieją głupi się sami znajdują.. coś kto Nikt nie chciał po 25 gr bo nikt tego w portfelu nie trzyma spekula podbija i zawsze ubiera 50% w górę.. No to jest Ewenement na skalę światową tylko w Polsce takich frajerów się nie szuka sami się znajdują..:)