Kpo, nie ośmieszaj się przed wszystkimi. 7,8 Biliona Eur vs spółka portujące cudze gry na Atari? Seriously? Zanim nawet pomyślisz o podboju kosmosu to najpierw ogarnij to - gdzie jest Farm and Fix 2020? Przypomnę (bo chyba urwałeś się z choinki) że mamy już rok 2024 a spółka nie wyprodukowała ani jednej gry własnej, od 4 lat nie robią nic innego tylko drukują nic nie warte ESPI.
Jest mój misio kolorowy.
Szczerze to liczyłem na ciebie.
A teraz słuchaj jeżeli to dla ciebie jest nic proszę jeden przykład spółki z taką umowa z ESA lub NASA obojętnie.
Po drugie jeżeli ESA nie widziała by w tym potencjału uwierz że nie tracili bu czasu.
Po trzecie umowa jest na nowych warunkach bo maja dostęp do dokumentacji itd.
Ps.
Nic tak nie pobudzą trolla jak odjeżdżający pociąć:)
A to było najlepsze.
Seriously:)
Beka na całego
Kpo, właśnie dokonałeś samozaorania. Identyczne umowy jak sim ma w Polsce 520 osób/firm a na całym świecie jest ich 14,5 tyś. Podjąłeś bardzo żenująca próbę naganiania na tego śmierdzącego kartofla. Od lat simfabric publikuje espi o zarejestrowaniu się w jakimś portalu dla wendorów, deweloperów co szumnie nazywają "podpisaniem umowy" pomimo tego że nie jest żadna indywidualna czy wynegocjowana umowa. To jest kliknięcie "zgadzam się na warunki portalu" i przystąpienie do jakiejś aplikacji. Żadna szanującą się firma nie uznała by czegoś takiego za na tyle istotne żeby publikować o tym Espi. A że Simfabric nie ma niczego czym mogło by się pochwalić to publikuje takie bzdury.
Osmieszam sie: tak, to dokladnie znaczy NIC. Umowa byla i co? Ile symulatorow powstalo podrozy na ksiezyc? Pls wyladujcie. Znowu was dzisiaj pump and dump zrobili. Zero wyciagania wnioskow.
Pracowalem kiedys w firmie ktora takich umow z esa nasa kgb miala wiele, i czesto z tego nic nie wynikalo. Bo przedargi dla esy nie tak prosto wygrac. A powiem wiecej. Projekty dla esy czy nasy - na tym sie nie zarabia.
Jestem misiu kolorowy, byłem na basenie na relaksie nie martw się.
A ty widzę warujesz i dobrze ktoś musi.
Czuję się zaorany mega naprawdę .
Plus 60proc na koncie :)
I coś czuję że jeszcze się pooram troszkę, myślę że tak z 2 miesiące aż do 20pln.
Hej
Aha idę zaraz pobiegać także nie będzie mnie chwilę pisze żebyś się nie martwil Rico.
A ty pilnuj sytuacji:)
Możesz nawet przyjąć że uciekłem zaorany jak sie lepiej się poczujesz:)
Hej