Zakończone prace nad pozwem oznaczają, że w najbliższym czasie zostanie on złożony. Realizując wolę naszego Mocodawcy, który zlecił sporządzenie tego powództwa, uprzejmie informujemy, że wszystkie osoby zainteresowane przyłączeniem się do pozwu (przypominamy, że zbliża się termin przedawnienia roszczeń) zapraszamy do kontaktu: biuro@giertych-kancelaria.pl Giertych Kancelarie Prawne SKA,,
Mam pytanko, czy jak w terminie 7 dni nie złożyłem odpowiedniego pisma odnośnie zniknięcia moich akcji getinoble czy mogę jeszcze gdzieś to dołączyć czy już jest za późno? Pozdrawiam
No właśnie to nie jest pewne, ale raczej wydaje się, że w przypadku pojawienia się ewentualnej szansy na odszkodowania dołączyć będą mogli wszyscy byli obligatariusze i akcjonariusze. Szansa oczywiście nie jest zbyt duża, ale z pewnością jakaś jest.
Napisalem 19 marca. Odpisali ze standardowymi pytaniami o ilosc akcji, termin zakupu, koszt zakupu itp. odpisalem i czekam dalej. Najwazniejsze pytanie to jakiej kwoty bede sie domagal(jakiego kursu). A ciekawostka jest to ze Giertych w imieniu Czarneckiego dochodzi zadośćuczynienia oraz rekompensaty spadku kursu....
Witam , też zgłosiłem chęć przystąpienia do pozwu i także dostałem odpowiedz z pytaniami. Jeszcze nie odpowiedziałem bo się zastanawiam czy teraz lepiej czy po wyroku TSUE. Mam pytanie do Ciebie czy wydruki o posiadaniu brałeś z rachunku czy z biura maklerskiego.