Dobrze, że jednak są te zapowiedziane zmiany. Osobiście brakuje mi, żeby to była bardziej dostępna informacja niż tylko na forum kosmetycznym. Widać, że dalej coś się dzieje w tym kierunku włoskim, choć nie wiadomo, co tam kombinują. Dzięki za link.
Wszystkie informacje które gdziekolwiek się ukazują to informację wyciągnięte przez dziennikarzy. Zarząd nie kwapi się z podaniem żadnej dobrej informacji tylko raport i złe informacje.... Myślę że "stara ekipa " dalej trzyma za pysk władzę w tej spółce i póki co nic się nie zmieni... Mają w tym jakiś cel i pewnie się niedługo o tym dowiemy....
Albo właśnie jest odwrotnie. Mało kto bierze pod uwagę, że inny inwestor, to inne myślenie, większość bierze pod uwagę polskie kombinowanie. A tu okazuje się, że to inna szkoła zarządzania. Polska mentalność, to oszukiwanie, ale każdy ocenia wg siebie. Piszę trochę ironicznie, bo w Polsce wałki są małe, bo mało kapitału. :) Jednakże prokurent słowa dotrzymał, są zmiany. Każdy ocenia jak chce. Mnie cieszy, że porządek się dzieje.
Jest jedna zmiana. Poza profesorem Zielinskim to wszystko stara ekipa.Ale prof. to dobra zmiana .W końcu też potwierdzili że istnieje firma w niemcach i włochach będzie sprzedaż.
Tomek, to jest informacja do ich klientów. Słuchajcie, jest ok, nie ma co się martwić, produkty są i będą. Dla akcjonariuszy są informacje w Plus biznesu. Nie będzie pozytywnych informacji dopóki nie zakończą się postępowania w ich sprawie. Dobrze wiedzą, że każda taka informacja została by wykorzystana do wzrostu kursu, a jak już chyba wszyscy widzą zarządowi na tym zupełnie nie zależy. Dowiemy się jako ostatni, kto te akcje skupował i w czyim posiadaniu są, bo chyba nikt nie ma złudzeń, że 180 mln akcji nie mają drobni. Milczenie zarządu mówi samo za siebie. Spółka zarabia, wchodzi na nowe rynki, może nawet pracuje nad nowym produktem oprócz kosmetyków. Przyjdzie czas, że wszystko się wyjaśni i kurs ruszy, bo ktoś będzie chciał zarobić, ale do tego czasu najwięksi optymiści mogą być już bez akcji.
Może nawet pracuje nad jakimiś produktem .koń by się uśmiał . Może i by pracowali ale nie ma klimatu żeby dotację wyciągnąć.Prokurator na rączki patrzy .
Przepraszam, ale czy ty jesteś Tomek albo, czy ja przeszkadzam ci wykonywać swoją obowiązki na forum? Rób to za co bierzesz pieniądze i nie wtrącają się tam, gdzie jesteś postrzegany jako bankierowy błazen. Odpisałem ci pierwszy o ostatni raz, bo uważam, że nikt w dosłownym znaczeniu tego słowa nie powinien się zniżać do poziomu ludzi twojego pokroju. Baw się dobrze.
To jak wytłumaczysz permanentny spadek kursu ?skoro skupują akcje z rynku to powinno być ich coraz mniej w wolnym obrocie ,a zatem wedle prawideł ekonomicznych coraz mniejsza podaż spowodowałaby wzrost kursu .
Richfield Equity Investments Societe en Commandite Speciale to z powodu tego udziałowca uczycie się włoskiego ? Tylko po co ? W Luxemburgu językami urzędowymi są luxemburski ,francuski i niemiecki .