• Mam dla was super info!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~Poważny [90.141.34.*]
    dzis rano wsadziłem w tyłek dragas i będę tak długo trzymał dopóki kurs nie wzrośnie do 7 groszy.

Proszę powiedzcie długo będę czekał?

Tylko poważne odpowiedzi w tej poważnej sprawie.

• Re: Mam dla was super info!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~honorata [89.77.170.*]
    Troche mnie przeraza spotkany tu wulgaryzm. ale to chyba efekt nietrafionych inwestycji. ale jak sie inwestuje w spolke ktorej zaraz nie bedzie to co sie dziwic.
    Ja od miesiaca jestem inwestorka na GPW. jak do tej pory wykonalam 5 transakcji kupna i sprzedazy. po odliczeniu prowizji moj portfel wzrosł o 79%.
    najpierw zarobilam na dudzie kupujac po ok 50 groszy i sprzedajac po 65 groszy
    potem zakupiłam akcje capital partners po 1,30 zł i sprzedałam na sesji w piatek po 1,90 zł
    nie czekajac w piatek zakupiłam spadajace od klku dni akcje impela ochrona, o wynikach tej inwestycji powiem jak sprzedam. jak na razie nos mnie nie zawodzi.
  • Re: Mam dla was super info!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~Poważny [90.141.34.*]
    Dziewczyno zrozum ze draga nie wsadza sie w tylek jak nie ma sie pewności ze wzrosnie o 300 %

a teraz w...laj z tą twją bajeczką.

Powiedz lepiej jak dlugo jeszcze mam czekac?
  • Re: Mam dla was super info!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~honorata [89.77.170.*]
    rozumiem ze cie moja historia zdenerwowała bo ja zarabia realne pieniadze a ty zajmujesz sie dragami i zakładaniem zysku 300% ha ha ha.
    300% to bardzo duzo a ta spólka jest w likwidacji. poczytaj sobie ostatnie komunikaty podane przez swarzedza
  • Re: Mam dla was super info!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~WyjebataHonorata [90.141.34.*]
    Jka ty to robis zjestes niesamowita, a ja myslelm ze mozna zaraic tak duzo tylko z drafiem w tylku.

prosze zdradz mi swoaj tajemnice.
    moze to kobieca intuicja chamie
    jak nie wierzysz to twoja sprawa podałam dane historyczne ale tez zdradziłam co kupiłam w piatek. nie mówie ze zarobie 300% jak ty, ale 30 - 50% mnie zadowoli i na tyle licze w kwietniu na impelu
[x]
SWARZEDZ 1,17% 0,01 2011-01-14 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.