Gdyby inwestor zapłacił tylko za 1 mld baryłek, a wiemy że są 4 mld. Gdyby zapłacił tylko 0,5 USD za baryłkę co wiemy, że to kwota tylko przy perspektywicznym szacunku co nas już dawno nie dotyczy bo zrobiono opróbowanie , ale niech będzie tylko 0,5 USD to za każdą akcje Oila wychodzi 135 zł. Resztę dopowiedzcie sobie sami.
Śmieszne nie jest .Kiedy się spodziewać pieniędzy? Kupowałem po 120zł przed scaleniem!!! Mnie kwoty poniżej 1000zl to tylko na pocieszenie. Ile życia zabrało te kłamstwa o spółce to niech się smażą te oszuści po szcze czasy.
Dnia 2024-03-04 o godz. 17:40 ~Eustachy napisał(a): > Skupcie się teraz > Gdyby inwestor zapłacił tylko za 1 mld baryłek, a wiemy że są 4 mld. Gdyby zapłacił tylko 0,5 USD za baryłkę co wiemy, że to kwota tylko przy perspektywicznym szacunku co nas już dawno nie dotyczy bo zrobiono opróbowanie , ale niech będzie tylko 0,5 USD to za każdą akcje Oila wychodzi 135 zł. > Resztę dopowiedzcie sobie sami.
.. To może ty się skup teraz. To nie ty będziesz liczyć baryłki a w szczególności nie inwestor, bo jego może interesować ogólny interes a może i nie, bo ryzykowny. O ile jest. Oczywiście możesz sobie liczyć baryłki na prywatny użytek jak owieczki przed snem. Resztę dopowiedz sobie sam.
Może w końcu przestańcie bajdurzyć jakbyście byli właścicielem pola naftowego a nie papieru-koncesji którą obarczacie warunkiem zapłaty $/baryłkę i pobliskiej obecności Rosji, jakby nie można było dostać innej koncesji w tym samym Kazachstanie bez warunków $/baryłkę, lub w innej części świata z dala od Rosji.
No tak, masz prawo i wybór, bo jest jawa i sen. Tylko, że sen jest urojeniem indywidualnym, zamglonym, odczuwalnym na poziomie jednostki, trudnym do interpretacji przez ogół, więc i dyskusja o takich omamach jest bezwartościowa i bez sensu. Uważam, że jednak realia są najistotniejsze (najważniejsze).
Dnia 2024-03-04 o godz. 17:40 ~Eustachy napisał(a): > Gdyby inwestor zapłacił tylko za 1 mld baryłek, a wiemy że są 4 mld. Gdyby zapłacił tylko 0,5 USD za baryłkę co wiemy, że to kwota tylko przy perspektywicznym szacunku co nas już dawno nie dotyczy bo zrobiono opróbowanie , ale niech będzie tylko 0,5 USD to za każdą akcje Oila wychodzi 135 zł. Resztę dopowiedzcie sobie sami.
skupiłem się i berbeć do mnie zadzwonił czy puściło - cholera - nie masz innych pomysłów?
Dnia 2024-03-04 o godz. 17:40 ~Eustachy napisał(a): > Gdyby inwestor zapłacił tylko za 1 mld baryłek, a wiemy że są 4 mld. Gdyby zapłacił tylko 0,5 USD za baryłkę co wiemy, że to kwota tylko przy perspektywicznym szacunku co nas już dawno nie dotyczy bo zrobiono opróbowanie , ale niech będzie tylko 0,5 USD to za każdą akcje Oila wychodzi 135 zł. Resztę dopowiedzcie sobie sami.
W raportach MD jest podana kwota 4-5 $ za szacunkowe
Oj.oj.. składki powysyłali wszyscy po te 5 gr.?ojojPAMOWCY żeby Johnny/Małecki zrobił podsumowanie ! Bo nie poleci i będzie tak samo jak z pismem do Kazachstanu