Ale ja wiszę (po 4 zł), a nie stoję na peronie. Chcę, żeby rosło, ale dopóki nie będzie jakiś rozstrzygnięć w temacie arbitrażu (ugoda lub wyrok), to nie mam ambicji walić jakiś wydumanych spekulacji jak Ty i naganiać ludzi, żeby wisieli ze mną :-))) Pisałem już o tym, ale Ty sklerotyk jesteś :-))))
P.S. sam fakt, że dojdzie do przesłuchań niczego nie zmienia, chyba, że podczas nich jakieś nowe fakty się pojawią.
Wcale nie obrzydzam, po prostu przestrzegam przed hurra optymizmem i kierowaniu się wróżeniem z fusów i pseudoanalizami Livera. Wierz mi, bardzo bym się cieszył, gdyby Liver miał rację i kurs osiągnąłby wkrótce, choćby ponownie 6 zł. Wolę zarobek niż satysfakcję, że miałem rację. Niestety tamten wzrost (ten do 6 zł) spowodowany był kłamstwami Ragnara i raczej nie powtórzy się do czasu pozytywnych rozstrzygnięć.
Do tego zweryfikowany kłamczuszek. Najpierw pisał, że był tutaj w drugiej połowie listopada hi hi hi.WIęc wrzuciłem mu swoje posty z tamtego okresu. Wtedy zaczęła się agresja z jego strony, hasła, że wtedy pisał jako "amator giełdowy". A tymczasem to zwykły peroniarz nagoniony z GreenX. Tak więc nie przejmuj się tym chłopcem.
Jeszcze raz powtórzę, nie pisałem nic o kupnie w listopadzie, bo wtedy nie interesowałem się spółką. A Twoje domysły, że pod innym nickiem pisałem uważam za śmieszne.
P.S. Wciskasz mi w usta coś czego nie pisałem. Pokaż dowód jak jest inaczej. Tobie nic nie trzeba wciskać, bo bredzisz sam z siebie i się tylko pogrążasz.
Do ~ Lewski. Z tą podbitką do 6 zł masz rację. To była krótka spekulacja małego funduszu Ragmar. I to jest jedyną Twoja prawda. Natomiast Plaza ma duży potencjał do wzrostu i to mocno niż 6 zł w perspektywie roku. Wystarczy wziąć do ręki kalkulator i policzyć. I tu nie mówię o wygranym arbitrażu w 100% ale np. w 50 %. Kurs w wysokości 15 zł w perspektywie do roku mnie nie zdziwi. Trzeba tylko być wytrwały i cierpliwy. A nie ciągle narzekać
Podpowiem, że samo odszkodowanie to tylko część. Do tego pojawią się mega odsetki, gdyż tam spór inwestycyjny wynosi kilkanaście już lat. No i oczywiście Radio Casa, czyli ok. 70 mln EURO proponowanych przez fundusze. Tak to wygląda.