• Sprzedajecie, kupujecie Autor: ~Hallooo [31.0.59.*]
    Czy ltos żyje w ogóle na tej spółce? Spółka technicznie na wybicie a nikt się tym śmieciem nie interesuje ???
  • Re: Sprzedajecie, kupujecie Autor: ~Adam [172.225.187.*]
    Jak dalej zarząd będzie się zajmował przepalaniem gotówki zamiast zarabianiem to tak będzie. Ja przestałem się już łudzić dawno, teraz interesują mnie tylko fakty, czyli zarobki netto podane w raporcie. Reszta to zwykłe info dla spekulantów. Tak jak to z wykupem i umorzeniem akcji, od samego początku wiedziałem że to będzie podpucha dla nie kumających, żeby ktoś mógł się pozbyć większej ilości akcji. Mają skupić za 500 tyś. zł w ciągu.
    36 miesięcy jak tylko pierwszego dnia po podaniu info o zwołaniu zarządu przemieliło się 1,2 mln zł.
    Jeden dzień kontra około 1080 dni na skup za 500 tyś., czyli co średnio wydadzą na skup akcji 463 zł dziennie. Żenady ciąg dalszy.
  • Re: Sprzedajecie, kupujecie Autor: ~Ojom [77.222.253.*]
    Ja też przepalam 463 zł dziennie i żyje
  • Re: Sprzedajecie, kupujecie Autor: sandman76 [77.222.229.*]
    Dnia 2024-03-01 o godz. 15:57 ~Hallooo napisał(a):
    > Czy ltos żyje w ogóle na tej spółce? Spółka technicznie na wybicie a nikt się tym śmieciem nie interesuje ???

a skąd twierdzenie że nikt się nie interesuje, hmmm?
    jesteś jednym z tych inwestorów, którzy weryfikują wszystko pod wpisy na Bankierze?

gratulacje.
  • Re: Sprzedajecie, kupujecie Autor: ~Cygan [89.64.20.*]
    Pod wskaźniki np.AD , wolumen dzienny , tygodniowy. Co to jest do 1,6 stoi po 2 tysiące, 1 tysiac akcji - czyli jakąś bieda, dzieci totalne. Mali inwestorzy tracący cierpliwość ustawiają i przepychają się między 1,6 a 1,7 gdzie i tak nikt nie chce kupić bo robią zaporę tylko o tym nie wiedzą bo są mali naiwni i zwykli dawcy kapitału. Którzy stracili na tym pewną kasę a teraz cierpliwość i jak te małpy ustawiają się jedna za drugą zamiast po prostu mi oddać po 1,5 i tak siedzą cały dzień a na konie. Dnia i tak ładują w rulynek te 10 tysięcy sztuk akcji. To wszwidaccw arkuszu.
    Dużych graczy tu nie ma bo dla kogoś wydać 5 czy 10 tysięcy hak jest inwestorem to dziś jest nic. Obrót można tu samemu zrobić jednym zleceniem za 100btysiecy złotych- śmiech na sali.

Już lepszy ci game tam przynajmniej gra automat funduszy ktore wtopily kasę jak zawsze
  • Re: Sprzedajecie, kupujecie Autor: ~Agnieszka [81.166.83.*]
    Jęczysz Cygan, jak baba. Jak ci się nie podoba, to idź na CIG i nie zawracaj gitary. A jak chcesz kupić, to kupuj po wyżej 1,50. Za dwa lata sprzedasz za 4 lub 5pln. Zatem czy kupisz po 1,50 czy 1,60 to bez znaczenia. I nie jęcz tyle, bo to nic nie zmieni. Kup i czekaj na swoje. Jak brak cierpliwości, to graj sobie intraday na walutach lub DAX.
  • Re: Sprzedajecie, kupujecie Autor: ~Cygan [89.64.20.*]
    Co to za cenzura moderator babcie miałeś Niemke co w Auschwitz robila że kasujesz komentarze na temat DAX ,zdrajcy polskiego Donalda i sprzedaży zelmera za pół darmo i niszczenia stoczni szczecinskiej , prawda w oczy kole ? Dziadek Wehrmacht?
[x]
ONEMORE 1,34% 2,64 2025-10-01 16:44:19
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.