Dnia 2024-02-29 o godz. 16:17 ~TP napisał(a): > Zeby kupować w przedziale 12gr to nie jest 25% do przodu papa widzimy się za kilka miesięcy
Brawo ty, takich miszczów nam tu potrzeba, ile zarobiłeś groszołapie? Na dwa browary styknie...hehe Niemniej dobrze, że podbiłeś, bo ja również wysypałem gniota, tak więc dziękówa :)) Niemniej nie latam z wywalonym jęzorem jaki to deal tu zrobiłem, bo to jest śmieszna spółka, więc i śmieszne pieniądze.
Nie miałem kupione za 16tys sprzedałem za niespełna 20 dla ciebie to może grosze dla mnie nie dozobaczenie za kilka miesięcy chyba że nagle ktoś bu zainwestuje 300tys i kurs będzie vw granicach 30gr to będę musiał poczekać do następnego roku.
Jeszcze raz napiszę, bo zdaje się nie czytasz ze zrozumieniem... Fajnie, że podbiłeś bądź ktosiek podbił, gdyż i ja na tym skorzystałem, niemniej biorąc pod uwagę potencjał takich groszowych spółek, to tutaj można było zakręcić lekko przedział 100-200% i nikt by palcem nie kiwnął, znaczy się śmiało podłączył, no ale widać, teraz tym kręci domorosła spekułka, która dopiero co uczy się swojego fachu i kręci na takich zapomnianych walorach na kilkanaście groszy.....tak, kilkanaście, gdyż po skalkulowaniu nakładów vs uzysk, tyle wyjdzie, nie więcej.
Ty mi wyszko z tej transakcji 3180 do kieszeni, kiedyś czekałem i słuchałem tych co pisali ze urośnie 100-200% a upychali towar i zostawałem ubrany na dobre kilka miesięcy teraz mam swój cel i się go trzymam . Nie mówię że tu nie będzie nawet kilku złotych za1szt powodzenia