no, z otwarciem to nawet wyzej bylo,a z dlugoscia to co Ci na bakiej i z kolorem nie teges....:)
ale zamkniecie na Twoim otwarciu wiec szacun:) po mlodziezowemu powiedziawszy
Nie mogłem brac udziału w piątkowej sesji , i trudno mi się do tego odnieść , ale pewnie masz racją , że tym razem AT i moje prognozy się nie sprawdziły.
Podejrzewam wieksze zaangażowanie "strenika" .
Poczytam co napisaliscie sami . może coś sie dowiem "-)
Niestety z Waszych postów nic nie wynika !? słabiutko .............................
Po "przejrzeniu" kilkunastu spółek , zauważyłem bardzo duże maksima w ciągu trwania sesji , lecz zakończenie pozostało na średnich.................
WNIOSEK :
Gracze zrealizowali zyski z dwóch wzrostowych sesji i zostali na weekend z kasą do poniedziałku. Może spodziewają się , że poniedziałek będzie na minusie ?!
W takim razie miłego weekendu "-)
mariusz
PS: Czy Wy wykorzystaliście szanse na powiekszenie ilości PP IMMO ?
jak to jest z tymi świecami, jeśli jest biała i ogon ma z góry, to będzie rosło, czy spadało?
Przeglądając wykres wojasa jest taka świeca i nie wiem czy jeszcze zwiększyć zaangażowanie?
Będę wdzięczny za podpowiedź.
Dnia 2009-04-04 o godz. 01:35 ~pppp napisał(a):
>
jak to jest z tymi świecami, jeśli jest biała i ogon ma z
> góry, to będzie rosło, czy spadało?
Przeglądając wykres
> wojasa jest taka świeca i nie wiem czy jeszcze zwiększyć
> zaangażowanie?
Będę wdzięczny za podpowiedź.
Witam,
Jutro kolejna nasza próba na przełamanie ^6,00^
W czwartek powinno być juz powyżej "-)
Dzisiaj mała próba zwały , ale nastawiłem worek na 5,40 i zlecenia same się sypały "-) do mojej sakiewki :-)
Złapałem 14 K "-)
Ostatni raz otwarcie w tych cenach "-) i zarazem koniec tego wątku "-) , bo........................
Jesteśmy na dolnej krawędzi kanału , wzrostowego i należy nam się jak psu buda odbicie "-) do góry "-) inni rosną a my kisimy kapitał w IMMO , ale wybicie będzie imponujące jak na GANT i JWC "-) - tylko , że ci mają cienkie nóżki ..........jak spadną to będzie bolało
Do końca kwietnia bedziemy na górnej krawędzi tego kanału "-)
A to oznacza Panie i Panowie ^00^ 9,00 złociszy :-)