• Kierunek 300zł? Autor: ~ja [58.11.84.*]
    Nie mam nic przeciwko..
  • Re: Kierunek 300zł? Autor: ~Filemon [77.65.110.*]
    Tak coś myślę, że dojedziemy do 300 pod koniec roku.
    Argumentuję to potężnymi inwestycjami w rozwój Polski w najbliższych latach.
    Jak Wy to widzicie

• Re: Kierunek 300zł? Autor: ~lolek [5.173.196.*]
    Te 300+ to raczej wróżenie z fusów.
    Oczywiście, też bym sobie życzył takiego kursu, ale to raczej nierealne.
    Szczególnie, że po wyborach nie ma zakładanej dynamiki zmian społeczno-gospodarczo-politycznych.
    Niestety, piSSowcy wkładają kije w szprychy gdzie tylko się da - jak kolaboranci i dywersanci..
    Marionetkowy duduś na krótkiej piSSowskiej smyczy niby przyjaźnie merda ogonkiem do koalicji rządowej, ale i tak bucowaty zapchleniusz z łupieżem trzyma swoje marionetki w rękach.
    W końcu nie po to całymi latami zbierał haki - przede wszystkim na swoich - by teraz oddać całą władzę i pozwolić, by potulne kunfelki piSSowskie zwąchiwały się w Tuskiem.
    Ale powoli i do przodu, ...
  • Re: Kierunek 300zł? Autor: ~ja [110.168.236.*]
    Dlaczego wróżenie z fusów? To zwykłe chciejstwo przecież .. :)
  • Re: Kierunek 300zł? Autor: ~Filemon [77.65.110.*]
    Tym razem to nie jest zwykłe chciejstwo....
    Mamy do czynienia z napływem potężnych inwestycji zarówno w Polsce jak i w obszarze Trójmorza.
    Trójmorze to biliony do zainwestowania.
    Nie będę wdawał się w szczegóły ale już sama energetyka na Bałtyku to miliardy PLN to samo dotyczy elektrowni atomowych.
    CPK i cała infrastruktura itd .... .
    Wbrew pozorom wojna na wschodzie wzmacnia polską gospodarkę w sposób bardzo wymierny i dynamiczny.
    Nakłady na rozwój polskiego przemysłu zbrojeniowego w najbliższych 20 -latach będą astronomiczne co ja uważam za wielki atut
    i traktuję jako inwestycję w bezpieczeństwo obywateli a co za tym idzie bezpieczeństwo biznesowe Polski.
    Bank PEKAO będzie rósł w siłę z roku na rok i prawdopodobnie będzie jednym z największych w Europie czego mu bardzo życzę.
    Pozdrawiam
  • Re: Kierunek 300zł? Autor: ~lolek [5.173.196.*]
    Jeśli PL nie będzie normalnie politycznie i w konsekwencji gospodarczo poukładane, to na pewno na GPW nie będzie wielkich wystrzałów.
    Trzeba poczekać, az koalicja posprząta piSSowskich śmieci, powymiata ich ze spółek i urzędów.
    Żaden poważny biznes i żaden poważny kapitał nie przyjdzie do PL, jeśli piSSowskie pijawki w dalszym ciągu będą decydować o naszej gospodarce.
  • Re: Kierunek 300zł? Autor: ~spaniard [89.151.40.*]
    Oszołomy
  • Re: Kierunek 300zł? Autor: ~Ppp [84.10.153.*]
    Dnia 2024-03-20 o godz. 16:58 ~spaniard napisał(a):
    > Oszołomy

Spaniard, ale jesteś tu czy tylko przyglądasz się? Jakie są Twoje typy?

[x]
PEKAO 0,54% 224,80 2026-04-02 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.