Dnia 2024-02-27 o godz. 13:38 pawelpablo napisał(a): > Wiesz na cigu jak widzisz podobny zjazd od 7 na 1,4 i 36M akcji w dodruku wisi. Jest odbicie a i owszem, ale gdzie to ma tam dno - czas pokaże.
O naganiacz odwraca kota ogonem od niewygodnych pytan czemu bo kto ci zabroni prezes,kierwonik czy kto ???
Dnia 2024-02-27 o godz. 13:51 ~kilof napisał(a): > Dnia 2024-02-27 o godz. 13:40 pawelpablo napisał(a): > > Wylewaj proszę swoją frustrację na kogo innego, możesz na prezesa lub na spółkę lub sam poświęć swój czas następnym razem na zbieranie pytań i kontakt ze spółką/prezesem. > > Nie jestem pracownikiem i nie mam nic wspólnego ze spółką poza tym, że mam akcje podobnie jak i lizusostwa nie uprawiam. > > To, że trzymam jakieś standardy i kulturę wypowiedzi - no cóż tak mnie widocznie mama wychowała i nie mam zamiaru tego zmieniać. > > > > > Jakie ty trzymasz standardy?? > > > Obrona upadającego gniota? > Kolorowanie rzeczywistości? > W obliczu fatalnej sytuacji milczysz, gdy podbijają kolorujesz jaki to świetny walor? > Trzymasz akcje od nie wiadomo ilu lat i sobie obserwujesz starty, mega staty a za chwilę zero warty papier będziesz mieć i dalej będziesz chwalić się kulturą czy czum? > > > Co powiesz na to że cię wydmuszka zrobią w jajo? Nabrałeś się czy ci zapłacił ktoś za nagonkę ? > Kulturalnie spytasz na czacie czemu cie prezes dyma to szacun... > Jakie perspektywy ma ngs , 6gr, milionowe straty z lat ubiegłych pisaliście tu i co to milczysz ale jak promka na X to pierwszy naganie z firmy hahahah. > > > > > Czym obronisz to coś gdzie prezes sprzedaje z uśmiechem poniżej nominału, milczeniem czy udawaniem? I tak sobie siedzisz od lat tu patrząc jak tracisz kasę i pocieszasz ludzi gdy premierki, bajki ,czaty a gdy fatalnie jest to kulisz ogon kogo ty chcesz nabrać trolu firmowy? > >