Nagrody promocje i tak wkolko tylko jakoś postępów z badaniami nie widać , chętnych na przełomową technologie też nie widać , dużo ładnych słów opowieści a konkretów brak , kurs za to coraz niżej ,zarząd może być z siebie zadowolony
Tak, niczego nie będzie, brak zainteresowania:))) a laboratorium to pewnie ściema :)))) szkoda trzymać akcje, ja trzymam ale jestem niepoprawną optymistką. Brak jakichkolwiek konkretów :)))))) No po prostu dramat....
Tak jest Labolatorium nawet 2 będą mieli a jak im będzie brakować to mogą jeszcze ze 2 od Pure dokupić , zacznij pisać merytorycznie a nie kocopoly piszesz.
Reaguję na twoim bardzo merytorycznym poziomie. Mistrz merytoryki się znalazł. Wszystko co merytoryczne masz w realizacji kamieni milowych. Nie wierzysz, sprzedaj akcje, ostatnio była spora wymiana po ca 30zl
Literówka bez znaczenia, może odniesiesz się do faktów ? napisałem wcześniej posta z listą opóźnień ale zaraz go usunęli , więc dawajcie się urabiać dalej , ta spółka była porównywana do scope ale to jakieś nieporozumienie , wystarczy porównać jak rynek zareagował na wyniki badań , tu nawet pokazali częściowe wyniki skuteczności ich jak to mówią przełomowej technologi i spadki jeszcze przyspieszyły , można dużo opowiadać być na każdej konferencji jak Wieczorek z mabiona ale liczą się postępy i zainteresowanie BF , rynek przejrzał w końcu na oczy stąd to ciągłe opadanie ale nawet jeszcze nie było paniki więc to nie koniec spadków
Na Scope było podobnie, spadał ze 150 na 80zl, nawet Garstecki potem nadawał, że przez te spadki kapitalizacja spółki mu spadła i trudno było negocjować PCRa. Co nie znaczy że jeszcze nie będzie spadać. Zainteresowanie kupnem obecnie jest niewielkie i raczej te transakcje są z wora do wora. Chociaż nie mogę wykluczyć, że ktoś zbiera. Można pokusić się o AT z tym że przy tych obrotach to nie ma sensu chyba. Lepiej czekać na wzrost lub na spadek i na odpowiednich poziomach dokupić. Ja dokupuje co 2zl w dół od 31zl
Tylko scope urósł tam wtedy 10 razy tutaj 2 widzisz różnicę ??? Tam szło budowanie PCR jak po sznurku tutaj wkolko coś poprawiają , Pan Sagan już przestał się wypowiadać bo sam zauważył jak się zapętlił w tych swoich obietnicach -już za chwilę już za momencik , i już zaczynamy to zajmie tylko kilka kilkanaście tyg badania pójdą bardzo szybko itp itd
Nie, bo na Scope były kiepskie infa i dużo domysłów. Genomtec mi w prawnych kwestiach Scope przypomina. SDS jak dla mnie ma bardzo dobry kontakt informacyjny z inwestorami, a że spółdzielnia sobie kurs dołuje lub inny podmiot, może kontrahent, konkurencja, kto wie. Ja mam niską nadal średnią i jak będzie tak spadać gotowaną żabą to będę sobie dokupywać. Tankowanie było na 30zl więc muszą niebawem ruszyć kurs w górę na kółeczko :))))
Juz odpisuje , genomtec nie jest podobny do scope w ZADNYCH kwestiach, ta spółka to Kabaret , wystarczy prześledzić ostanie parę lat co ten ich prezes wygaduje.
Na genomie to z tygo testu co to wszyscy juz o nim chiba zapomnieli to ogłosili "pirwszy test na świecie " i wilkie halo :):):) Tam to tera pachnie kolejną emisyją chiba na kilometr :) Tu wystarczy spojrzyc na wykres i szeroki :) a Ty dalej śnij o scope i 100 zeta :):):) ale to tylko moje skromne zdanie :)