• Proste pytanie Autor: ~Ricardo [5.173.60.*]
    Od ubiegłego tygodnia trole naganiające napisały już 578 wątków o mistycznej rakiecie. Rekordzista obiecuje 600 zł. Tylko dziwnym zbiegiem okoliczności ani razu nikt nie napisał dlaczego kurs spółki powinien wynosić 10/20/100 czy 600 zł. Spółki która nie ma absolutnie żadnych sukcesów. Podpisanie umowy z Sony? Niezły żart. Ja też mam podpisaną umowe z Sony, każdy użytkownik PS ma taką umowę podpisaną. Spółka nie ma absolutnie żadnych fundamentów, nie ma ani jednej gry z nawet minimalnym sukcesem na rynku. Tak więc wychodzi na to że kurs ma rosnąć tylko dlatego że tak się marzy trolom naganiającym.
  • Re: Proste pytanie Autor: ~Mando [77.252.45.*]
    A wiec prosta odpowiedź.
    Ci co piszą że tu bedzie np. 600 to po prostu takie pierdoły jak ty który piszesz że bedzie 1zł i mnie.
    w mojej ocenie na chwile obecną daje max 18zł.Po raportach za 4Q i 1Q moze być podjazd do 28zł
  • Re: Proste pytanie Autor: ~Ricardo [5.173.60.*]
    No widzisz manduś, ciągle coś przewidujesz, ciągle coś uważasz, ciągle coś ci się wydaje. I ani razu nie napisałeś zdania w stulu: biorąc pod uwagę dotychczasową sprzedaż gier, uważam że nastąpi wzrost sprzedaży o 20% co przełóży się adekwatnie na wzrost zysku. Nie masz absolutnie żadnych fundamentów przemawiajacych za tym żeby kurs był 18 czy 28 zł. Po tym właśnie bardzo łatwo rozpoznać trola naganiającego. Po prostu dany kurs ma być i nie ważne dlaczego. Bo tak...
  • Re: Proste pytanie Autor: ~jan [185.153.35.*]
    Ricardo...ty biedny samotny trollu... jest mi cię żal...
    Janku, dziękuję za słowa uznania. Cieszę się że jako jedyny dostrzegasz moją samotną walkę ze stadem troli naganiajacych. Dla takich jak Ty warto ponosić mój trud.
    powiedz lepiej ile tu uwaliłeś... będziesz bardziej wiarygodny...
    Nie odnosze się do twoich wypocin bo w mniejszości jest to juz historia w większości manipulacje iście rodem z TV Republika. Co do mojej wyceny . tak to są przewidywania bo spokojnie za 2 lata tu może być 200zł
    Janku, moja inwestycja w Simfabric zakończyła się zyskiem na poziomie 100 czy 200 zł. Było to przy kursie w okolicach 25 zł. Po zakupie akcji bardzo szybko kurs poszedł w dół ale też szybko wyszło że spółka nic nie robi poza drukowaniem lipnych ESPI. Na szczęście udało mi się wyjść z papieru przy jednej ze sztucznych podbitek pod kolejne lipne ESPI. I na pamiątke tego wydarzenia przypominam o tym potencjalnym nowym inwestorom.
    Że cooo !? i ty tu z powodu 200zł siedzisz na forum od 3 lat. Ty tak jak pietrek lekarza potrzebujesz.
    ja straciłem na innej spółce 350 koła zysku więc trochę cię przebiłem...
  • Re: Proste pytanie Autor: ~Ricardo [159.205.139.*]
    Manduś, czytaj ze zrozumieniem. Siedzę na forum tylko dlatego że spółka okłamuje inwestorów co trole naganiające próbują skrzętnie ukryć.
  • Re: Proste pytanie Autor: ~Siły [31.0.65.*]
    W ramach umowy Emitent planuje we współpracy z Sony wydanie nowej serii gier Hyper-Casual specjalnie na konsole PS4 i PS5 w sklepie PlayStation Store.
    Też masz Ricardo taką umowę podpisaną?
    Simfabric od 4 lat nie wydało do tej pory kilkudziesięciu gier własnych ale rozumiem że dla Sony zrobi wyjątek?
    Naucz się zarabiać na spekulacji a jeśli nie potrafisz to zostały ci spółki z WIG 20 tam masz fundamenty ale też nudy
    Aaaa widzisz, pierwszy raz pada tutaj słowo spekulacja. Więc nazywajmy rzeczy po imieniu, mamy tutaj do czynienia ze spekulacją a nie z perełką gamingu jak twierdzi większość troli naganiajacych.
    CDR też był spekulacją szedł od 20zł do 470zł. Motorem napedowym była gra. Ci co kupili po 20 i sprzedali po 470 wygrali a ci co brali po 470 są przegranymi. To tylko taki przykład ci podałem.
    Giełdy to nie instytucje charytatywne.
    przez takich jak ricardo i pietrek słabi wywalali po 3zł i za pare lat ci sami będa zbierać po 300zł
    Manduś, ty na prawdę nie widzisz różnicy między spółką która produkuje gry a spółką która wyłącznie drukuje ESPI? Gdzie jest gra AAA którą obiecywał Emil? Gdzie są wszystkie gry obiecywane od 4 lat?
    Oczywiście nadal nie dochodzi do ciebie ze od 2017r wydali 7 gier
    Manduś, ile z tych 7 gier jest grami wyprodukowanymi przez simfabric? Czyli takimi gdzie deweloperem i wydawcą jest sim?
    Dlaczego w najbardziej perfidny sposób okłamujesz wszystkich na tym forum udając że te gry to gry własne a nie kupione od innych?
    i znowu mam cie parszywej manipulacji i kłamstwie. SF jest wydawcą gier a nie producentem. te 7 gier zostały wydane przez SF
    Manduś, jaki jest pierwszy filar strategi simfabric. Przypomnij wszystkim a następnie zamilcz na wieki.
    Żeby wyręczyć mandusia w tej ciężkiej dla niego chwili, oraz żeby nie musiał po raz kolejny kłamać to ja odpowiem za niego. Odpowiedź to PRODUKCJA GIER WŁASNYCH.
    Minął cały dzień i dalej nikt nie potrafi odpowiedzieć na takie proste pytanie...
    A chcesz zarabiać czy grać w dobre gry?
    Chciałbym żeby spółka notowana na GPW przestała okłamywać inwestorów. Niech wydadzą ESPI że wszystkie planowane gry własne nie istnieją (mogą napisać że pies zjadł dyskietki z grami) i możecie sobie dalej dmuchać balonik.
  • Re: Proste pytanie Autor: ~Mareen [81.30.138.*]
    rico ale przeciez forum bankiera nie jest od tego. Jak masz zastrzeżenia to kontaktuj się z SF ale idź do prokuratury lub KNF. pietrek już tam chodzi od 3 lat
[x]
SIMFABRIC 1,09% 1,85 2025-10-08 14:35:33
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.