Powrót na 1 zł?
Less przejmie 3rg,wyda Thief'a 2,i wejdzie na LSE,to może będzie 1.
Tyle ludzi w akcjonariacie z dużymi pakietami ale zero,powtarzam 0 inwencji
3,2,1,0....
Jakoś tak wyszło.....
Czas leci,młodość przemija,czym się motywują posiadacze akcji,skoro nic się nie dzieje?
Może czekają aż sam anioł rewolucji cyfrowej(Lucy)przyjdzie,pogłaszcze,weźmie pod rączkę i da wszystko czego im trzeba,żeby zatrybiło???
Naprawdę śmiech
Animatorzy czy amatorzy?
)))))
Żeby coś animować to najpierw trzeba się zaangażować i wierzyć.
A tu co chwile zmiany,stołki,strategie,wizje
Typowa bananowa amatorszczyzna
No nic,ja jestem cierpliwy i się pochylam nad "problemem",chyba tylko z przyzwyczajenia.A może sentyment....
No,na bitcoinach się nie zacina?
Szał,szał szał
Szał niebieskich ciał!
Ostatni rok gigantycznych zysków na wszystkich aktywach ?przed gigantycznym zjazdem '25.!!
Przygotujecie się
Masz jakiś problem z bitcoinem?
Jeszcze popróbują wyciągnąć pod 69 tysi i tam cię ubiorą, a wiesz czemu?
Bo jesteś chciwy i pazernosc przyćmiła ci myślenie.
Miło?
No to będzie jeszcze milej.Ja sam uważam,że bitcoin to coś.))))))))
Ba,uważam nawet, że jest dla przeciętnego inwestora nieodzowny.
Jak powietrze.Nie da się bez niego żyć.Tylko po po za nie płacić?!
No bo każdy to chce to czemu nie ja,i dlatego przeciętny.....
(ynwestor).
Widzisz,z bitcoinem to jest tak.Moje gniazdko kosztuje obecnie 2 bitcoiny.
No szaleństwo.Czyli jak bym był chciwy,to bym sprzedał to mieszkanko,i kupił te 2 bitcoiny,bo za chwilę będzie po 100 tys.
Ta,jeszcze kredyt wezmę, i u szwagra,bo może sprzedam po 150 tysia.
Widzisz,problem polega na tym,że może być po 300 tysi,z trendem się nie dyskutuje,podobno.
A fakty są takie:to tzw" aktywo",nie jest żadnym miernikiem wartości,a zwyczajnym spekulacyjnym instrumentem,alternatywądo spekulacji.
Dziś mogę kupić dwa bitcoiny,a pojutrze będzie wart połowę i co?
Z mieszkanka zostaną 2 wirtualne bitcoiny które mogę sprzedać, jak mi się uda,to drożej, niż odkupiłem,i w tym jest cała zabawa.
Także miłej zabawy z cyfrowym tulipanem.
Każde szaleństwo ma swoje granice,ale tu widać jest dużo hajsu do przepalenia,a nikt nie chce być gorszy,jak dają,to brać, więc chajda na Tatara))))
Lubimy gdy nas oszukują?Nie.
Prędzej wolimy oszukiwać samych siebie.
Czas wreszcie powiedzieć jak jest.
Czas pogodzić się ze stratą.Czas dywersyfikować i odrabiać,jak nie tu to gdzie indziej.
Czas przyznać że inwestycja w to coś to był niewypał.Czas przestać ufać w słowa,a zacząć patrzeć na owoce działań.
Czas by odetchnąć od tego wyścigu chomików.
Czas by otworzyć oczęta i cieszyć się dniem,bliskimi,chwilą.
Piasku w klepsydrze ubywa,trochę ziarenek piasku jeszcze zostało)))))
Może to czas,ten czas ....przypomnieć że życie to chwila
Słyszałem o cenotwórczych infach,ale cenotwórcze posty?!!!!!!
Dziwny jest ten świat....
Z wami długoterminowo ale z paluchem na klawiszu Enter
))))))))
Chyba już sterczy....A kto się nadział
Ten co brał po 73 tysi.I nie złociszy,tylko dolarów.
Alternatywna inwestycja,ale spada jak barany z pagórka,stadnie: Dow(dałn),S&P(dałn),złoto(dałn),i to dobrodziejstwo.
Ponad 4 tysia od szczytu w parę godzin.
Ale brać,brać te wirtualne cudo,cyfrowe złoto.
Przypomina mi się bajka"Nowe szaty cesarza",znacie?
Nie żal bałwanków,idzie wiosna...
A co to za cuda się dzieją,na, do dziś,jednej z nielicznych pereł gpw-Lpp.O co tam biega,taka spółka i taki zonk.Minus 27 na liczniku,to tylko u nas takie przekręty. Koniec świata...
Ja już nie pochylę się nad tym,za dużo się schylam,coś od pochylania się,już mnie bolą plecy...
Bot wscieklej babci to nie patostream,tylko naświetlenie problemu,
"oddajcie piniondze za las".
Jak ktoś chce zobaczyć na YouTube.
Niepotrzebnie kasujecie.
A problem jest szerszy,bo nawet na wig20 można spółkę skraszowac.JKie brzydkie słowo.
I liczy się tylko czas wejścia.Ani za wcześnie ani za późno.
Ja wczoraj mysłem o lpp,ale dziś już czekam na cig 1.46.,powtórny teścik?
?nie żałowac głupców,niech oddają...
a jak tam ooobrani powyzej 70 tysi,brawo wy,juz 11 kilo od szczytu na wydmuszce.ale mozna tlumaczyc jak krowce na granicy,a wy i taki wiecie lepiej,no coz,na nauke nigdy nie za pozno teraz jest nowa moda na next gen coin,nowy wynalazek przed wystrzalem,grubasy juz siedza,to naganiaja,ale wy nie wiecie,wy pewnie nie czytacie,nie ogladacie cnbc,a jak juz czytacie to z pomoca google tlumacz,i potem jest rekomendacja sprzedaj,a wy rozumiecie,ze to zakup. oczywiscie te slowa kieruje to niekumatych,bo kumaci kumaja o co kaman.... ale zabawa )))))))) dla mnie wszystkie te wirtualne wynalazki to spekulacyjne smieciuchy,i teraz pewnie tego nie rozumiecie,ale kiedys pewnie zajarzycie... ale moze byc juz za pozno... ja nie bede sie kopac z koniem, ichaaaaa
P.s.
Next gen coin 5 centusi,a tydzień temu ponad 1700 dolarów,grubasy zachodnie nagonili na śmieciucha,i to jest ta etyka w byznesie....Musk,Winklevoss,Cuban..wszyscy podobno brali plus instytucjonalni za chwilę,bo najpierw wchodzi smart money a potem big money.
Czy to się jeszcze podniesie?
Z centa na dwa?
O co tu chodzi?
Dwa nextgeny?
Nextgentoken y nextgen coin.Grubasy siedzą na tym drugim. Siedzą i patrzą...
Może anioły zaczną dywersyfikować I coś drgnie...
Ach Less,mniej i mniej.Ale Less.
Jestem straaaasznie zainteresowany