Napisz numer lotu i jakie linie lotnicze , to Ci przepowiem jak nostradamus czy ten samolot wyląduje .........................................................
Napisałeś.................pytakcie mnike o co chcecie.................no to Cię zapyktałem / trudne słowo "-).............................chyba nie masz jeszcze biletu..............pewnie czekasz na
Last second ?............................................
Świeta wielkanocne .........................statkiem po Karaibach...................Jamajka , Bahama, Haiti...................... ale po co ja to piszę "-)
dobra Martin, odpowiadasz to odpowiadaj, sprawdzimy po powrocie:
1. CZP?
2. Immo
3. Jwc
i na koniec zagwostka
BBIDEV
pozdrawiam i miłych tatuaży na twarzy
Powiesiłeś sobie na ścianie plakat z american express black i Ci się marzą podróze po oceanii "-)
Kup sobie miesięcznki "Podróże" albo " National Geografic" ..........taniocha ..................
Wiem że niektórzy będą zaskoczeni , lecz Ty chyba nie . Ta opinia szowinistycznej męskiej świni , to tylko maska pod którą kryje się ,
.............................................nie jakaś głupia baba . lecz prawdziwa dystyngowana DAMA...
Szorstkość w jego obyciu jest spowodowana tym iż mężczyźni widzieli w niej tylko, za przeproszeniem , cycki..........
A tu się okazało iż dupę też ma niezłą i w dodatku ma...........................
Nad tym się zastanawiałem .................kiedyś..............a dzisiaj mnie oświeciłeś............
Baby mają słabą głowę do picia................... upiją się sokiem jabłkowym....a potem mają problemy z alkomatem...........
Postawiłem na tego konia w listopadzie :) :) :) :)
Fund nieruchomości któremu kryzys niestraszny
Zarabia na wynajmie komercyjnym a to teraz żyła złota.
3 miesiące temu wzrósł ze 113 na 130 (bo podrożało Euro w którym mu płacą za wynajem)
teraz ze 130 na 142 (bo nie podrożało :). A konkurencyjny fundusz ARKA FRN12 spadł.
W czerwcu będzie 160zł!!!! Arka FRN12 będzie znowu tańsza!
A na giełdzie notowany z Mega Dyskontem po 70zł. A Arka po 100. To się odwróci!
Pakować po cenie DWUCYFROWEJ to odrobicie WSZYSTKIE STRATY z BESSY!!!!
Ludzie! Jaki kryzys??? To Hossa a nie kryzys!!!!!!!!!!
Tylko trzeba postawić na właściwego konia !!!!!!!!