kasy zostało na 1-2 kwartały, jak nie dopną dila teraz to zrobią emisje, zawsze lepiej się negocjuje jak masz batne, zobaczymy emisja to nie koniec świata i normalna rzecz w bio i Medtech, a z drugiej strony nie znamy dnia ani godziny, umowa może wjechać jutro, a może pod koniec 2024, nic nie jest pewne.
Inna sprawa ze umowa może być już dogadana i czekają na raport z badań. Może być tez tak, ze nikogo nie maja. Minusem spółki, jest ze słabo komunikują stąd rodzą się różne domysły. z drugiej strony prezes powiedział mi kiedyś, że nie maja w zwyczaju komunikować czegos czego nie są pewni- nie jest to spółka która produkuje espi. Czekam cierpliwie dalej.
Jasne, ze kojarzę Pure. tam już emisje ratunkowe są.
Rozumiem Cię i innych zniecierpliwionych inwestorów. Zawsze można sprzedać, niestety wielu pewnie ze stratą. i wejść w pewniejszy „biznes”
ja nie zamierzam robic nerwowych ruchów za minutę dwunasta, jestem już tutaj tak długo, ze nic się nie stanie jak poczekam jeszcze jakiś czas. A nie ukrywam, ze cały czas wierze ze zaskoczą pozytywnie, bo w głowie mam to co mówił prezes.
Twoje adresy IP 31.60.98.* są wszędzie opisywane na bankier , że jesteś naganiacz i troll opłacany do tego podszywający się pod cudze nicki .
Re: Dlaczego kurs spada?~fanmarnegopza 2024-02-07 15:38 IP 77.222.227.*
Autor: ~Łukasz [5.173.236.*] 2021-04-05 20:06Krótka analiza forumowiczów EC - jesteś na liście? Przycina na wpisach dobrą kasę, bo ujada dzień i noc na forum. Zmienne IP od dostawcy internetu to zbawienie dla niego.Martinez [31.60.80.*]Martinez [31.60.74.*]Martinez [31.60.98.*]Martinez [31.60.126.*]Martinez [31.60.71.*]itd.---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ha ha haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa