Co sądzicie? Wczoraj kupiłem i myślę aby troszkę dokupić. Spółka ze słuzbami specjalymi w tle :-) ma szanse na wybicie. Wszystkie parametry są ok + dużo wygranych ;-) przetargów a do Euro 2012 jeszcze wiele trzeba zrobić. Poza tym jest o nie j cicho a to lubią... właśnie.
znana mi dotychczas jako sp. sprawna, ale niech będzie ..
co do ceny aktrakcyjna, ja brałem lekko wyżej i teraz może zdążę jeszcze lekko dobrać / powodzenia :
- portfel zamówień pełny
- marże będą większe (cena pracy i materiałów spadła w stos do 2008 )
no ale te 124000 akcji nie wyglda dobrze ... macie jakas teorie? lyknac ... za ponad 1.5mln ... no nie wiem ... cos sie swieci ... tylko co ... duzy + czy zwala? ... technicznie wyglada na mocne odbicie ... na pewno wkrotce b mocne bujanie na papierze ... tylko zeby sie nie porzygac ...
zastanawia mnie jedna rzecz ... po co ktos blokuje kurs? nikt sie na ten numerek nabrac ... ile mozna zebrac paierka w ten sposob .... z 10k? to nic w porownaniu z 124k ... no nic pozyjemy zobaczymy ... bedzie chyba tzw rollercoster
przestańcie sie juz tak podniecać i tworzyć nic nieznaczące teorie spiskowe - jak narazie to na tej spólce ewidentna kicha i wstyd się przyznać, że się to dziadostwo teraz ma - inni zarabiaja a my w plecy
ze 500kami ktos sobie regulawał to sie zgadza... pytanie czy te120 k to ten sam zawodnik. okaze sie szybko. jak zdejmie z esek zanczy ze jest git... ;]