Oznacza to dla nas małą korektę "-)
Chyba , że ustawi się po naszej stronie GRUBAS "-) - wtedy układ się zmieni "-)
Musiał by mieć na początek 200K , a takiego jeszcze nie widziałem na immo "-)
Nawet grubas co miałby 500 k sztuk nic tu nie poradzi bo Wiedeń rządzi a GWP jest pochodną. Dlatego teksty o grubasach są bez sensu.
Re: dolny opór. Tu dużo lepsze przewidywania - nawet się z nimi zgadzam, ale z tym wyjątkiem, że korekta już była w locie do 4,7 i nizej już nie zejdzie. Jak popatrzycie na historię to własnie takie są dolne opory odbicia (taki był na ok. 1,8 PLN po tym jak wyskoczył do ok. 3 pln; potem na ok. 2,75 pln po wyskoku na ok. 4,3 pln i teraz mieliśmy wyskok na ok. 6,85 pln a więc odolny pasuje mi na ok. 4,7 pln. Dodatkowo to 2,75 pln było korekta w locie (w ciągu dnia) i kurs na koniec dnia podskoczył do pond 3 pln tak jak dziś z 4,7 pln na ponad 5 pln. czy się sprawdzi? - tego nikt nie wie :-)
do ~Sevil
Nie znasz się na żartach zupełnie ...................przeczytaj jeszcze raz co napisałem "-)
Po drugie zgadzasz się ze mną . ale z jednym wyjątkiem..........................
Ja się nie upieram , że mam zawsze rację.
A taka korekta .................................hmmmm
według mnie jeszcze i "za szybko i za płytko"..........................ma ktoś pytania ?
Jakbyś wiedział , że za chwilę będziesz miał wypadek samochodowy ..........
to ci byś zrobił............. na chwilę się zatrzymasz......... i pojedziesz dalej bezpiecznie...........
Jaśniej już wyjaśnić nie mogę ............"-)
Otwarcie jutro ?
Sam sie zastanawiam , ale sądzę że po kursie zamknięcia +/- 0,05
Jak napisałem wczesniej , zeby umocnić nasze "okopy" jeszcze mały zjazd na 4,5x ( bez paniki !!! ) i później na PN !
ale wróżką nie jestem , czytam , patrzę , obserwuję "-) , mogę sie pomylić.
Pisze Wam po to , żebyście mogli odpowiednio się ustawić w " okopach" !!!
Pamiętajcie Wasza Kasa ! Wasze Ryzyko !
Nie musicie mnie słuchać , ani czytać ,
Jak ktoś mnie zdążył poznać , to wie że "wszelacy naganiacze" to moi potencjalni wrodzy "-)