• Synektik Autor: ~ludwik [5.173.224.*]
    co z umową z synektik ?
  • Re: Synektik Autor: ~MK [79.189.18.*]
    Co już ci pankiewicz kazał nadawać na forum. Niech się nieudacznik za robotę wezmie a nie spekuluje raz tu raz gdzie indziej. Zenda
  • Re: Synektik Autor: ~MK [79.189.18.*]
    Nawet raportów ponumerować nie potrafią.
  • Re: Synektik Autor: ~Kazik [5.185.54.*]
    Masz rację w/g mnie Pankiewicz tu rozdaje karty od poczatku. Prezes nie ma nic do powiedzenie. Raporty pisane na zasadzie kopiuj wklej od 7 lat te same teksty. Teraz najważniejsze jaką kondycję on ma czy ma kasę i czy ktoś mu zaufa. Tutaj nic nie bedzie produkt stary przestarzały. Podali że do Holandii pojdzie 1000 szt a poszło 40 chyba Prokurator powinien się zająć. gadają o Ameryce nawet jak się uda to może opchną 10 szt. a koszt wejścia kilka milionów. Właśnie te koszty warto by sprawdzić. teraz tylko nadzieja że jakaś fuzja z firmą z super produktem i wykorzystanie strat z lat ubiegłych. Czy tak się może stać zależy Od Panikewicza i jego układów jeśli je jeszcze ma ?
  • Re: Synektik Autor: ~Tomasz [37.30.24.*]
    placek dyma wszystkich we wszystkie dziurki. miszcz.
  • Re: Synektik Autor: ~kacper_z_wawy [45.55.73.*]
    Ta spółka to trup. Trup od samego początku jej istnienia. Dziwi mnie to,że duzi akceptują Jacusia. Krawężnik w Warszawie doskonale wie jak Jacuś dyma wszystkich. Leasingi na merca, lewe umowy z jakimś tam pajacem, który załatwia umowy w obcych krajach, pożyczki od ludzi na dzieci bo zrobił kolejnego,  kolejne kobiety z dziećmi, wywalenie "konstruktora" kalkulatora na stm32 + dwa przetworniki analogowo-cyfrowe. Niech to w końcu upadnie. 
    Mnie dziwi fakt iż Biegły podpisuje się pod takimi kwartalnymi raportami. Jak wyciągana jest kasa z firmy. Skąd znalezili 6 podmiotów na kupno ostatnich emisji Jak namówili Pana Doktora na 3 miliony akcji. Pomyślcie co zrobić aby można było przejrzeć dokumenty kosztowe za ostatnie lata.
  • Re: Synektik Autor: ~Ja [188.146.104.*]
    Odrób pracę domowe / jak zrozumiesz że biegły nie ma nic do raportów kwartalnych przestanie cie to dziwić i przestaniesz manipulować opinią ….
    Jak widzi że brak jest biznesu tylko marzenia to powinien to ocenić jak należy. Jak można pchać się do wielu krajów jak sprzedaż jest na poziomie 5 sztuk. Nawet nie warto jechać. Co jak Holandia kupiła 40 szt norwegia 5 to co jak wejdą do Ameryki to tam Naród głupi i bedą stać po urządzenia. Im lepiej by wyszło jak by nic nie robili. Marzyciele i nieudaczniki
  • Re: Synektik Autor: ~Ja [87.206.105.*]
    Przed Wielkanocą, ale nie tylko - tak sobie myślę jak musisz być podły autorze tego posta, że po pierwsze podszywasz się rzekomo pod osoby, które można zidentyfikować, a po drugie uzurpujesz sobie prawo do oceny ludzkich decyzji i historii. Czy na prawdę aż tak nisko upadłeś/upadłaś? Jaka tregedię przeżywasz że cię predestynuje do takiego hejtu. Jak ci pomóc człowieku? Błogosławię Ci.
    Co to za tekst chłopie jesteś od nich widać i czuć. Prokuratora wam trzeba ten biznes nie ma racji bycia.Już sprzedają założyciele zresztą uważam że gonili w rynek to z emisji a ze spółki wyciągali kasę.
  • Re: Synektik Autor: ~ludwik [5.173.224.*]
    na synektik piszą że mają umowę z nestmedic
  • Re: Synektik Autor: ~Jakubek [37.30.22.*]
    Ja również uważam ,że tam prokuratura powinna wejść. Wałek od samego początku. Ok. nabrało się wielu, niektórzy na miliony - Ci sobie poradzą, ale leszcze potracili w zasadzie.... wszystko potracili. A tam jeszcze się bawią. Mam nadzieję, że już niedługo.
    Ciekawe czy teraz Biegłego znajdą który to będzie parafował ? Jeśli by załapali się na USA to może sprzedadzą z 10 sztuk. Za pózno o 5 lat wszystko. Swoją drogą co ze strategią z 28-06-2023 bo za tę z 2017 gdzie miało być 300 milionów przychodów to ktoś powinien beknąć Mialo być 300 milionów a było 5 tysięcy Tą są jacyś nawiedzeni nieudacznicy. Jak wydawana jest kasa z tych emisji warto sprawdzić.
  • Re: Synektik Autor: ~Tomasz [37.30.22.*]
    Spółka działa w najlepsze. Jest kasa na wypłaty, na leasingi. Czegoż chcieć więcej z pozycji zarządu i reszty?
    Prokuratora jeszcze trzeba jak tę kasę wyciągają trzeba sprawdzic.Na walne jadę jeśli jeszcze będzie
[x]
NESTMEDIC -0,64% 0,78 2025-10-08 16:41:59
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.