Masz rację w/g mnie Pankiewicz tu rozdaje karty od poczatku. Prezes nie ma nic do powiedzenie. Raporty pisane na zasadzie kopiuj wklej od 7 lat te same teksty. Teraz najważniejsze jaką kondycję on ma czy ma kasę i czy ktoś mu zaufa. Tutaj nic nie bedzie produkt stary przestarzały. Podali że do Holandii pojdzie 1000 szt a poszło 40 chyba Prokurator powinien się zająć. gadają o Ameryce nawet jak się uda to może opchną 10 szt. a koszt wejścia kilka milionów. Właśnie te koszty warto by sprawdzić. teraz tylko nadzieja że jakaś fuzja z firmą z super produktem i wykorzystanie strat z lat ubiegłych. Czy tak się może stać zależy Od Panikewicza i jego układów jeśli je jeszcze ma ?
Ta spółka to trup. Trup od samego początku jej istnienia. Dziwi mnie to,że duzi akceptują Jacusia. Krawężnik w Warszawie doskonale wie jak Jacuś dyma wszystkich. Leasingi na merca, lewe umowy z jakimś tam pajacem, który załatwia umowy w obcych krajach, pożyczki od ludzi na dzieci bo zrobił kolejnego, kolejne kobiety z dziećmi, wywalenie "konstruktora" kalkulatora na stm32 + dwa przetworniki analogowo-cyfrowe. Niech to w końcu upadnie.
Mnie dziwi fakt iż Biegły podpisuje się pod takimi kwartalnymi raportami. Jak wyciągana jest kasa z firmy. Skąd znalezili 6 podmiotów na kupno ostatnich emisji Jak namówili Pana Doktora na 3 miliony akcji. Pomyślcie co zrobić aby można było przejrzeć dokumenty kosztowe za ostatnie lata.
Jak widzi że brak jest biznesu tylko marzenia to powinien to ocenić jak należy. Jak można pchać się do wielu krajów jak sprzedaż jest na poziomie 5 sztuk. Nawet nie warto jechać. Co jak Holandia kupiła 40 szt norwegia 5 to co jak wejdą do Ameryki to tam Naród głupi i bedą stać po urządzenia. Im lepiej by wyszło jak by nic nie robili. Marzyciele i nieudaczniki
Przed Wielkanocą, ale nie tylko - tak sobie myślę jak musisz być podły autorze tego posta, że po pierwsze podszywasz się rzekomo pod osoby, które można zidentyfikować, a po drugie uzurpujesz sobie prawo do oceny ludzkich decyzji i historii. Czy na prawdę aż tak nisko upadłeś/upadłaś? Jaka tregedię przeżywasz że cię predestynuje do takiego hejtu. Jak ci pomóc człowieku? Błogosławię Ci.
Co to za tekst chłopie jesteś od nich widać i czuć. Prokuratora wam trzeba ten biznes nie ma racji bycia.Już sprzedają założyciele zresztą uważam że gonili w rynek to z emisji a ze spółki wyciągali kasę.
Ja również uważam ,że tam prokuratura powinna wejść. Wałek od samego początku. Ok. nabrało się wielu, niektórzy na miliony - Ci sobie poradzą, ale leszcze potracili w zasadzie.... wszystko potracili. A tam jeszcze się bawią. Mam nadzieję, że już niedługo.
Ciekawe czy teraz Biegłego znajdą który to będzie parafował ? Jeśli by załapali się na USA to może sprzedadzą z 10 sztuk. Za pózno o 5 lat wszystko. Swoją drogą co ze strategią z 28-06-2023 bo za tę z 2017 gdzie miało być 300 milionów przychodów to ktoś powinien beknąć Mialo być 300 milionów a było 5 tysięcy Tą są jacyś nawiedzeni nieudacznicy. Jak wydawana jest kasa z tych emisji warto sprawdzić.