• Obecna cena z uwzględnieniem inflacji na poziomie 2018 roku Autor: ~plw [83.23.207.*]
    310 zł i niedługo dywidenda ok 23 zł, czyli można kupić za 290 zł akcje spółki, która poprawia wyniki i ma bardzo duży potencjał do wzrostu. W tym roku znowu do katalogu gier dojdzie kilka mocnych pozycji i prawdopodobnie jeden duży hit Infection Free Zone. Akcji FF jest tylko o wartośći ok. 250 mln zł, automat ustawiony na zbijanie akcji od kilku tygodni też daje do myślenia. Moim zdaniem okazja inwestycyjna, są też rekomendacje na 470 zł
  • Re: Obecna cena z uwzględnieniem inflacji na poziomie 2018 roku Autor: ~Hmmm [95.214.217.*]
    To nie jest żaden mityczny automat grubasa, który celowo zbija kurs!

Ludzie, przestańcie żyć w świecie teorii spiskowych jak jakieś przyglupie 7-łatki!

Jeżeli nawet jest jakiś automat, to owszem może być to jakiś gruby gracz, który od miesięcy wychodzi z zarobionej, utworzonej kilka lat temu pozycji. Robi to na poziomach atrakcyjnych dla siebie a ponieważ spółka nie należy do najbardziej płynnych to jest jak jest.

Koniec końców jest to spółka, która ma zero pracowników i jest zarządzana przez ekscentryka w tym zakresie. Dla niektórych graczy jest to duże ryzyko. Jedno z wielu na tej spółce.
    Zamiast wyników, pan „jestem nietypowym prezesem, bo tak, a jak mnie przejedzie tramwaj lub dostanę zawału to i tak nie mój problem” powinien nieco unowocześnić spółkę. To by dało prawdziwy impuls do wzrostów.

Także za obecny stan to podziękujcie przede wszystkim panu K, który ma gdzieś akcjonariuszy tej spółki.
[x]
PLAYWAY -0,82% 241,00 2025-12-11 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.