No i co Ci to da? Wishlist ledwo drgnął. To są jakieś śladowe, wręcz homeopatyczne przyrosty. Oni nawet nie potrafią dobrze akcji promocyjnej zrobić. Kolejni developerzy od nich odchodzili, bo czuli się oszukani, ze względu na brak zaangażowania wydawcy w solidną promocję. Ta firma to jakaś wydmuszka.
Po pierwsze, wczoraj wrzucili info jedynie dla zamkniętego grona i NIGDZIE nie reklamowali wejścia na Steam. Informacje, które tu widzisz nie były nigdzie oficjalnie dostępne dla ludu.
Tu dopiero propaganda ruszy. Ja Wam tylko dałem info, że się zaczyna ... Polecam śledzić media Linkedin, Face, X ... zarówno Ironów jak i All'ów.
PS. Nie rozumiem Twojej frustracji. Bankowo wisisz, bo to co tu się stało po GR 1 to zakrawa na pomstę, ale jest światełko w tunelu i nie chodzi mi tylko o Pahntoma, ale na wyjście tej "małej firemki" na POLE.
Tak wiszę, dokładnie tak jak piszesz. A wiszę, jak wielu innych, bo się dałem nabrać, w moim przypadku pierwszy i ostatni raz, na bajki Zarządu All In, kiedy mieli w portfolio mnóstwo gier. A teraz co mają w portfolio realnie poza Phantom Hellcat? Umiesz spojrzeć obiektywnie na nich, czy naganiasz jak xyz żeby zrobić kółeczko w krótkim terminie?
Zarząd AIG ma 3 gry w planach. PH będzie wydany za 6 miesięcy. Moim zdaniem sama ta gra wykręci niezłą sprzedaż, bo ludzie czekają na crossover hcck and slash z częściową perspektywą z little nightmare. Zresztą jak Monolith sam się zabiera za ekranizację jeszcze nie wydanej gry, to sam sobie odpowiedź, czy sytuacja nie nabiera rumieńców. I tak, chcę by tu było 10 na kursie. Życzę tego Wszystkim