• Krosno! Wrogie przejęcie! Autor: ~SIM [83.6.2.*]
    -Nie spodziewaliśmy się takiego obrotu sprawy. Na pewno będzie złożone odwołanie od decyzji sądu. Zastanawiam się, czy nie jest to próba wrogiego przejęcia – mówi Paweł Kiciński ze Stowarzyszenia Inwestorów Mniejszościowych, które kontrolowało ponad 20 proc. akcji huty.

O fakk - leżę i kwiczę ze śmiechu
  • Re: Krosno! Wrogie przejęcie! Autor: ~Link [83.6.2.*]
    http://www.pb.pl/Default2.aspx?ArticleID=f4b7db48-5001-43e9-b7b5-0dceedbf62ae&open=sec
  • Re: Krosno! Wrogie przejęcie! Autor: ~gandigandi [83.8.201.*]
    300 milinów to sporo ale na same wyplaty firma wydaje okolo 6 miljonów ja mam firmę kredyt mam okolo 100 tysięcy towaru czyli wartość firmy okolo 60 tysięcy miesiecznie wyciagam okolo 20 tysięcy czyli nieźle a mimo to zadlóżenie przekracza wartość mojej firmy
  • ANALFABETOM MÓWIMY STOP Autor: ~MIODEK [89.75.53.*]
    ZADŁÓŻENIE - ZADŁUŻENIE
  • Re: Krosno! Wrogie przejęcie! Autor: maciej_z_krakowa [172.17.0.*]
    Paweł Kiciński - pisał na bankierze? Jeżeli tak to pod jakim nickiem?
  • Re: Krosno! Wrogie przejęcie! Autor: ~roots [79.184.151.*]
    aleś Ty ciemny macieju z bogdańca...
    ta wiedza jest obowiązkowa?
    Wiesz to powiedz a nie ubliżaj.
  • Re: Krosno! Wrogie przejęcie! Autor: ~bez_komentarza [95.49.170.*]
    Bethoven, lat 22.
  • Re: Krosno! Wrogie przejęcie! Autor: ~ja [89.186.10.*]
    beethoven?
  • Re: Krosno! Wrogie przejęcie! Autor: ~abc [83.20.3.*]
    to ten Paweł co w piątek był na nartach?
  • Re: Krosno! Wrogie przejęcie! Autor: ~roots [79.184.151.*]
    nie, na nartach był Kubica, i to w niedziele, ale nie wygrał bo mu się rakietka wygła
    Panie Kiciński vel bethoven
    Na bankierze pojawiła się plotka o tym kto przejmuje Krosno. Radze się zapoznać, przeanalizować i natychmiast zgłosić odpowiednim organom. Tu link

https://www.bankier.pl/forum/temat_maciej-z-krakowa-przejmuje-krosno,6868870.html
  • merytorycznie Autor: ~aabbcc [212.49.41.*]
    Macku, macieju, maciusiu, hehe ;)
    Trzeba ci przyznać że jako jeden z niewielu zachowałeś poziom, i trzeźwośc umysłu. Na krosnie można było zarobić 2x 20% ale to jednak grosze w stosunku do ryzyka.

Co do SIMu to mam dużo informacji - jednak nie wiem czy warto o nich pisać - moim zdaniem to ściemy. Artykuły w pb i parkiecie były celowe na podbicie kurs - albo pod wybicie aby wybiło z wyższego pułapu albo pod ucieczkę przed klapą. Treaz te artykuły dalej będa sie pojawiać i przekonali mnie niektórzy ze krosna szans juz nie ma zadnych - kto zainwestuje w szkło kiedy branża leży totalnie. Musialby przyjsc ktos i wpompowac 50 mln - ale to raczej malo prawdopodobne. Trzeba czekać na espi i dać się omamić. Paradoksalnie duda w nie lepszej sytuacji.

Trzeba przyznac ze naganiałem zaślepiony szybka szansą zysku i informacjami - prawda jest taka ze w SIM-ie nie wiedzielismy kiedy ma byc wyrok - to byla piramida finansowa. Ja dzieki resztkom tzrexwosci wyszedlem na tym bez straty. No i dzieli temu ze mialem kilka kilo akcji a nie kilkaset kilo. na dzien dzisiejszy akcje warte sa zero. Co do SIM-u checi moze byly dobre, i moze nawet szczere, ale zrobione na maxa niepofresjonalnie. mozna bylo zrobic wza juz dawno - i wspoldzialac w celu ukladu - no jesli nie dogadali z pekao w ciagu 2 miesiecy tzn. ze nie chcieli sie doagdac tym abrdziej ze checi byly. Podobno zarzad byl na rozmowach w wawie w czarny piatek.

Teraz odwolanie g d - uratowac moze sprae jedynie przyslowiowy "morawski" ktory za free wezmie akcje (5 mln zł) i dopakuje 50 mln zeby byla jakakolwiek plynnosc i szansa na rozmowy - jednak nie sadze zeby ktos taką kasę zaryzykował! Bo wpompowanie kasy nie zagwarantuje sukcesu. predzej syndyk ma szanse, gdyz on wywali ludzi, zwiazki bo nie ma wyjscia.

co do beethowena to ktos go zrobil w konia - i beethowen nie byl w simie - zostal ok. 2 tygodni temu wywalony. generalnie sim-u żądnego to nie ma nigdzie zarejestrowanego.
  • No i zaraz tam....wrogie przejęcie....... Autor: martin-dtr [62.21.46.*]
    .....to tylko interes.....opyli się to komukolwiek potem....byle kilka gr. wyżej...hehehe..... i tyle
  • Re: No i zaraz tam....wrogie przejęcie....... Autor: ~werf [62.69.198.*]
    paweł został wywalony? 2 tygodnie temu? to jakaś nowość. jeszcze nie dalej jak w czwartek kasował moje posty na naszym forum i prężnie się udzielał mailowo. chyba coś kręcisz.
  • Re: No i zaraz tam....wrogie przejęcie....... Autor: ~ ciezki [70.111.202.*]

piszesz -- na naszym forum--- mozesz dac linka do tego forum?????
  • oj ciężki ciężki, ty ciężki jesteś ale możę kiedyś... zrozumiesz... Autor: ~aabbcc [217.74.68.*]
    Dobra kolego - nie wiem czy tam się udzielałeś w tym SIM-ie, ale powiedz mi jak to jest że jedni wiedzieli że w piątek decyzja a inni nie wiedzieli? To jest fair? Ja to tylko drobną płotką byłem co miała 20k. No ale odpowiedz... Jedni mięli rękę na enterze a inni nie - ja miałem tylko dlatego że z grupą przyjaciół żeśmy w to upajkowali i się informowali. "Waszym tajnym forum" - nie rozśmieszaj mnie przecież wiesz że infa szły mailami a na forum to g było a nie informacje, bo ktoś podobno na zewnątrz informacje wyciągał. Powiem tak - weź popatrz na te infa na te wordy i excele i zobacz jak to było nieprofesjonalnie zrobione i ile trwało zrobienie niby "planu". I jeszczed jedno wydzialeś może skany innych ludzi - bo ja Ci powiem gdybym był ciulem to bym se skana poprawił w paincie. Weźcie włącznie czasem te wasze mózgi.

Niestety martin-dtr miał rację - i to niezależnie od tego czy ktoś akcje dziś jeszcze ma czy nie (tak ciężki wiesz o kim mówię), rzecz w tym że przy 300 mln długów nie mogło się nic udać. Chodzi o to kolego, żę do uprawomocnienia wyroku takie jajca będą - byle grosz wyżej, byle grosz wyżej.

SIM nic dobrego nie zrobił - jedynie zmarnował szansę i dał ludziom nadzieję.
  • Re: oj ciężki ciężki, ty ciężki jesteś ale możę kiedyś... zrozumiesz... Autor: ~eafv [212.14.20.*]
    zgadza się. ja nie miałem żadnych informacji, a sprzedałem tylko dlatego bo paweł nie wkurzył. link moge podać ale i tak się nie zalogujesz. pisałem wxczoraj żebyślie napisali sobie na czole cenę polic bo już takiej nie bedzie. ale leszcze jak zwykle liczą na 500% w 2 dni ;)))
  • Re: oj ciężki ciężki, ty ciężki jesteś ale możę kiedyś... zrozumiesz... Autor: ~ciezki [70.111.202.*]

z dwoch ostatnich wypowiedzi wniosek -- forum bylo dla wybranych??
    a reszta ..........e-mal ----- no coz mozna i tak. W kazdej spolce istnieje -- zarzad -- rada nadzorcza -- oni zawsze wiedza wiecej Dziekuje
  • Re: oj ciężki ciężki, ty ciężki jesteś ale możę kiedyś... zrozumiesz... Autor: ~dtrg [212.14.20.*]
    nie tam żadne forum dla wybranych. forum simu. ok powiem inaczej forum które miało na celu kontrolować nastroje simoków i na którym tak naprawdę nic ciekawego się nie działo.a to całe chrzanienie pawła , AX i bankier o dostępie każdego simaka do tajnych ściśle poufnych informacji możesz sobie zsadzić między czerwolego kapturka a kota w butach.była tylko mowa o takowych ale oczywiście nie mogli powiedzieć głośno. ścieeeeeema!!! jeszcze jakieś pytania?
  • Re: oj ciężki ciężki, ty ciężki jesteś ale możę kiedyś... zrozumiesz... Autor: ~trge [212.14.20.*]
    http://gpw-krosno.prv.pl/
    prosze bardzo. alicja właśnie siedzi!
  • Re: oj ciężki ciężki, ty ciężki jesteś ale możę kiedyś... zrozumiesz... Autor: ~ciezki [70.111.202.*]

dziekuje za linka -- rzeczywiscie nie dla mnie tylko dla swoich Weryfikuja czy nalezysz do zrzeszenia teraz juz chyba nie ma sensu sie zapisywac -- temat zamkniety
  • Re: oj ciężki ciężki, ty ciężki jesteś ale możę kiedyś... zrozumiesz... Autor: ~346gh [212.14.20.*]
    teraz nie już do czego. 3/4 sprzeadło akcje. jak b jesteściekaw podaj mail
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [70.111.202.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
KROSNOOLD 3,12% 1,65 2014-11-24 11:59:50
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.