Widać ,że akcjonariat się wymienia na mocniejszy i stabilniejszy co dobrze wróży na przyszłość i mnie osobiście cieszy ,bo nie o to chodzi żeby korzystać na podbitkach by cokolwiek sprzedać tylko żeby kurs był przewidywalnie stabilny i dość płynny co powoli zaczyna być widoczne ( jak na NC oczywiście).
Rg, robimy swoje, nie czekam na dolek chociaż chciałbym, żeby zeszło poniżej 0,2 z tym, że za dużo sępów się czai na tych poziomach. Wczoraj była wyrównana sesja dlatego dzisiejsza jest wzorcowa.
Ja nie jestem sępem a raczej orłem który broni swojego gniazda. Tak samo powinien postępować zarząd ale oni tu zaglądają więc pewnie wiedzą o czym ja mówię.
Oczywiście nie Ciebie miałem na myśli, chodziło o kolarzy bo my kupowaliśmy jak nikt nie wierzył w EXC, teraz możemy tylko popatrzeć jak przebiega walka o akcyjki.
Nie mam żadnych do Ciebie pretensji . Mówię po prostu jak postrzegam inwestycję w spółkę. Jak już postanowiłem że tu siedzę na dłużej i mocniej to denerwuje mnie jak ktoś próbuje sobie czyimś kosztem zrobić okazję zakupową.
Wiem też ,że nie ma żaden z nas takiej mocy by odwrócić bieg rzeki ale jeżeli cena jest celowo zbijana to i ja trochę biorę by nie było cwaniaczką zbyt łatwo i tyle.
Pozdro.