Jest jeszcze lepiej. To youtuber z Japonii z ogromnymi zasięgami i "znaczki" są japońskie:). A klient japoński jest bogatszy niż chiński, a więc cena za grę jest wyższa.
Czy mogę wybrać obszar z dostępem do prądu? Ktoś szuka bezpiecznika Łatwo wpaść na bagna, a przedmioty pojawiają się w sposób biologiczny, herbaciany: Kiedy zapala się światło, śluz znika i można zwiedzać?
Tu dopiero będzie jazda, Holstin odbije się jeszcze większym echem
65 012 wyświetleń Transmisja odbyła się 19 godzin temu
Z początku myślałem że masz wylew xD A to moja ulubiona kategoria czyli maszynowe tłumaczenia z azjatyckich języków, poezja. Tak długo jak nie mówią że gra to gołębie mięso jest dobrze.
Premiera będzie akurat jak się wysypiesz z papiera. A przedtem będzie nowe demo, TNF i może jakieś inne info o partnerach i umowach bo gra jest gorąca, wishlista puchnie sama. Byłbym bardzo zaskoczony jeśli nie będzie jakiegoś fajnego deala z platformholderami np.
Deale będzie na pewno przy okazji nowych dem na konsole, w ostatnim raporcie o tym jest. A po nowym demie na Steamie i SNF będzie już sporo wyżej na WL. Nie bez przyczyny największe media growe na świecie tak o nich wspominają. A takich youtuberów to do premiery będzie na pęczki. Gra jest viralowa i się sama nakręca, nie ma podobnej na WL i dlatego sukces tu jest bardzo możliwy. Niech sypacze wysypią się na tych poziomach to będzie łatwiej o szybsze ATH. Te obroty teraz to pikuś. Dojdziemy do kilka razy większych. Przypomina mi się GOP jak chodził po 13, 14 zeta.