• GEARSHIFT w JDM? Autor: ~Poczytajciepoanalizu [31.0.48.*]
    Na razie cisza z obu stron
    Czy to my stoimy za fizyka jazdy w JPM który jest mocno popularyzowany i cieszy się ogromnym zainteresowaniem?
    Ciekawe czy w raporcie rocznym cos się pojawi?
    Tu kurs może szybko wybić
    A może coś nasi tworzą po cichu?
  • Re: GEARSHIFT w JDM? Autor: ~ja [87.207.197.*]
    Dnia 2024-02-21 o godz. 16:09 ~Poczytajciepoanalizu napisał(a):
    > Na razie cisza z obu stron
    > > Czy to my stoimy za fizyka jazdy w JPM który jest mocno popularyzowany i cieszy się ogromnym zainteresowaniem?
    > > Ciekawe czy w raporcie rocznym cos się pojawi?
    > > Tu kurs może szybko wybić
    > > A może coś nasi tworzą po cichu?

Też tak myślałem ale ten wywiad troszkę wyjaśnia i raczej to nie fizyka od ECC

https://www.youtube.com/watch?v=nNHQ0ThyFb0

22:30 tutaj konkretnie odpowiada i rozwiewa domysły
  • Re: GEARSHIFT w JDM? Autor: ~Pg [89.64.17.*]
    Na 100% nie maja nic wspolnego ze sobą. Po pierwsze byloby info. Po drugie gralem w jedno i drugie to jakbys porownywal NFS z Assetto, wiec skonczcie juz te teorie.
  • Re: GEARSHIFT w JDM? Autor: ~ja [87.207.197.*]
    Dnia 2024-02-21 o godz. 18:29 ~Pg napisał(a):
    > Na 100% nie maja nic wspolnego ze sobą. Po pierwsze byloby info. Po drugie gralem w jedno i drugie to jakbys porownywal NFS z Assetto, wiec skonczcie juz te teorie.

Ale ta wypowiedź może zadziwić

Japanese Drift Master to największa i najdroższa produkcja w historii Gaming Factory. Gra łączy strukturę gier wyścigowych opartych na drifcie z elementami fabuły w stylu powieści wizualnej z Dalekiego Wschodu. Tytuł ma wyróżniać się przede wszystkim realizmem rozgrywki oraz autorską mechaniką driftu, dzięki zespołowi produkcyjnemu, który ma realną styczność ze sportami motorowymi. Pełna wersja gry zostanie wydana w 2024 r. na PC, a następnie na konsole. Twórcy planują również tryb multiplayer, a także w przyszłości dostosowanie kolejnych elementów produkcji do najnowszego silnika Unreal Engine 5.

Coś w tym jednak jest

https://www.benchmark.pl/aktualnosci/japanese-drift-master-wyscigowy-hit-z-polski.html
  • Re: GEARSHIFT w JDM? Autor: ~Dice [89.209.149.*]
    Na rzeczy jest to że wszystkie inne firmy gamingowe wiedzią co to marketing i social media, a ECC siedzi nada w garażu i czekają aż im ktoś pocztą pantoflową rozpromuje ich studio i gry
  • Re: GEARSHIFT w JDM? Autor: ~Ade [5.173.48.*]
    W punkt! Widzę że coraz więcej ludzi to zauważyło. Szkoda, że ludzie z firmy tego nie widzą.
    Albo co gorsza, widzą, ale po co im social media jak nie ma się czym pochwalić....
  • Re: GEARSHIFT w JDM? Autor: ~Dice [89.209.149.*]
    YT leży, ostatni filmik rok temu. Gdzie jest promocja CMSR, gdzie filmiki o Bushido?
    Twitter leży, ostatni wpis 7 lat temu.
    Instagram leży, ostatni wpis 7 lat temu.
    TikToka nie mam ale podejrzewam, że nawet konta tam nie zarejestrowali.

Nie wiem może do następnego CDAction dyskietkę dołączą z demo.
  • Re: GEARSHIFT w JDM? Autor: ~Inwestor [77.111.246.*]
    Najważniejsze że kaska jest przepalana na doopy i paliwo do driftcaru (oficjalnie to badania naukowe sic!)

Ten smiec prezes powinien już gnić w beczce z wapnem .. gdzieś pod lasem. A całą resztę zagonilbym do fizycznej pracy, grabienie liści , kopanie rowów, odbiór odpadów etc.
  • Re: GEARSHIFT w JDM? Autor: ~Qr [5.173.65.*]
    Co z tym GSem w końcu? Projekt wylądował w szufladzie?
  • Re: GEARSHIFT w JDM? Autor: bankroll [91.225.135.*]
    Moze za 2 dni sie cos dowiemy... normalnie jest cisza taka jakby ktos im przystawil pistolet do glowy i zakazal cokolwiek mowic...
[x]
ECCGAMES -1,00% 0,40 2025-09-19 14:59:06
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.