Nie uda wam się naganiacze ukryć prawdy. Z liczbami się nie dyskutuje. 22 strona raportu. https://www.bankier.pl/wiadomosc/NGGAMES-Raport-kwartalny-za-IV-kwartal-2023-roku-8695647.html
O tym każdy wie a ty próbujesz manipulowac wieloniku czy zwyczajnie pojecia nie masz i strach cie ogarnia bo nikt ci nie wytłumaczy wieloniku .
Cały dzień wieczór podbijasz watek skoro się boisz to sprzedaj i przestań robić z siebie wiesz kogo .
Co niema innych spółek że warujesz tu
Gostek a potrafisz czytać forum,no nie bo celowo manipulujesz.
To nie suche fakty,twoje manipulacje daną pozycją,masz wytłumaczone wystarczy czytać forum ale po co lepiej zaklinac i wprowadzać w błąd nieświadomych,po co te manipulacje ??
Nie będę się rozpisywać szczegółowo tu masz w skrócie .
Dnia 2024-02-21 o godz. 18:36 ~Pain napisał(a):> A bierzecie pod uwagę, że ta stratą i wtopa fizycznie została rozliczona? Oczywiście nikt dobrego researchu nie zrobi ale pitoli że na koncie mają takie manko. Księgowo i na papierze fakt tak to wygląda, pokażcie mi w raporcie rubryki o zadłużeniu i należnościch bo chyba ślepy jestem. Trochę dodruku było od tamtej wtopy, z wariantów akcje zostały też opłacone więc nie gadajcie już tych głupot. Wiem że polujecie na brak wiedzy i gracie w tą nutę ciągle ale jest to już męczące. A wtopę to ma tutaj prawie każdy i sorry przestańcie ściemniać.Dokładnie jest jak napisałeś, oni to wiedzą dobrze i celowo chcą wymusić spadki strasząc pozostałych tą pozycja często ten zabieg wśród naganiaczy uzywany.Dziwi mnie że ludzie pakują kasę na giełdę a decyzję podejmują na podstawie troli z forum tego czy innego .Inaczej mówiąc.W pozycji tej wykazuje się również kwotę korekty spowodowanej usunięciem błędów, które w sposób istotny wpłynęły na sytuację majątkową i finansową oraz wynik finansowy jednostki za lata ubiegłe oraz skutki zmiany przyjętych zasad rachunkowości. Ponadto jako stratę z lat ubiegłych wykazuje się część ujemnej różnicy, ze zbycia lub umorzenia udziałów (akcji) własnych, przewyższającą kapitał zapasowy.Teraz czym będziecie straszyć upadłościa i to wszystko żeby nabic marne ilości akcji.Poziom troli to dno totalne.
Będziesz dalej zakłamanie brnąć w te manipulacje.
Daruj sobie promowanie twojej indolencji.
Dnia 2024-02-22 o godz. 21:38 ~Jw napisał(a): > Gostek a potrafisz czytać forum,no nie bo celowo manipulujesz. > > To nie suche fakty,twoje manipulacje daną pozycją,masz wytłumaczone wystarczy czytać forum ale po co lepiej zaklinac i wprowadzać w błąd nieświadomych,po co te manipulacje ?? > > > > Nie będę się rozpisywać szczegółowo tu masz w skrócie . > > > > Dnia 2024-02-21 o godz. 18:36 ~Pain napisał(a):> A bierzecie pod uwagę, że ta stratą i wtopa fizycznie została rozliczona? Oczywiście nikt dobrego researchu nie zrobi ale pitoli że na koncie mają takie manko. Księgowo i na papierze fakt tak to wygląda, pokażcie mi w raporcie rubryki o zadłużeniu i należnościch bo chyba ślepy jestem. Trochę dodruku było od tamtej wtopy, z wariantów akcje zostały też opłacone więc nie gadajcie już tych głupot. Wiem że polujecie na brak wiedzy i gracie w tą nutę ciągle ale jest to już męczące. A wtopę to ma tutaj prawie każdy i sorry przestańcie ściemniać.Dokładnie jest jak napisałeś, oni to wiedzą dobrze i celowo chcą wymusić spadki strasząc pozostałych tą pozycja często ten zabieg wśród naganiaczy uzywany.Dziwi mnie że ludzie pakują kasę na giełdę a decyzję podejmują na podstawie troli z forum tego czy innego .Inaczej mówiąc.W pozycji tej wykazuje się również kwotę korekty spowodowanej usunięciem błędów, które w sposób istotny wpłynęły na sytuację majątkową i finansową oraz wynik finansowy jednostki za lata ubiegłe oraz skutki zmiany przyjętych zasad rachunkowości. Ponadto jako stratę z lat ubiegłych wykazuje się część ujemnej różnicy, ze zbycia lub umorzenia udziałów (akcji) własnych, przewyższającą kapitał zapasowy.Teraz czym będziecie straszyć upadłościa i to wszystko żeby nabic marne ilości akcji.Poziom troli to dno totalne. > > > > Będziesz dalej zakłamanie brnąć w te manipulacje. > > Daruj sobie promowanie twojej indolencji.
To tylko Twój hakowy bełkot, tonący brzytwy się chwyta a z raportem się nie dyskutuje, pomijam już zagrywki Prezesa, to już historia na inny rozdział. Przypomnisz ile było dodruków, tak BTW?
Dnia 2024-02-23 o godz. 17:06 pawelpablo napisał(a): > to jeszcze napisz co znaczy ta pozycja XD > A przy okazji jak spółka stoi z kasą, zadłużeniami i należnościami ;)
Jak widać gośc dostał wyjaśnienie i poległ, tacy są na giedzie porażka poblicznie się ośmieszając
Dnia 2024-02-21 o godz. 18:36 ~Pain napisał(a):> A bierzecie pod uwagę, że ta stratą i wtopa fizycznie została rozliczona? Oczywiście nikt dobrego researchu nie zrobi ale pitoli że na koncie mają takie manko. Księgowo i na papierze fakt tak to wygląda, pokażcie mi w raporcie rubryki o zadłużeniu i należnościch bo chyba ślepy jestem. Trochę dodruku było od tamtej wtopy, z wariantów akcje zostały też opłacone więc nie gadajcie już tych głupot. Wiem że polujecie na brak wiedzy i gracie w tą nutę ciągle ale jest to już męczące. A wtopę to ma tutaj prawie każdy i sorry przestańcie ściemniać.Dokładnie jest jak napisałeś, oni to wiedzą dobrze i celowo chcą wymusić spadki strasząc pozostałych tą pozycja często ten zabieg wśród naganiaczy uzywany.Dziwi mnie że ludzie pakują kasę na giełdę a decyzję podejmują na podstawie troli z forum tego czy innego .Inaczej mówiąc.W pozycji tej wykazuje się również kwotę korekty spowodowanej usunięciem błędów, które w sposób istotny wpłynęły na sytuację majątkową i finansową oraz wynik finansowy jednostki za lata ubiegłe oraz skutki zmiany przyjętych zasad rachunkowości. Ponadto jako stratę z lat ubiegłych wykazuje się część ujemnej różnicy, ze zbycia lub umorzenia udziałów (akcji) własnych, przewyższającą kapitał zapasowy.Teraz czym będziecie straszyć upadłościa i to wszystko żeby nabic marne ilości akcji.Poziom troli to dno totalne. > > > > Będziesz dalej zakłamanie brnąć w te manipulacje. > > Daruj sobie promowanie twojej indolencji.
Autor wątku celowo robi z siebie p...a.? NAwet obronić się potrafi ,podbijać ten wątek niech widza jakie p.e. są na giełdzie hahah