• Jacek podziel się Autor: ~Wódz [217.168.131.*]
    Biorąc pod uwagę to za ile ALTA sprzedaje te grunty (np. Murapolowi) to co zostało jest warte kilkaset mln zł. A tutaj kapitalizacja 28 mln. Przy takim rozwoju śmiało można już powiedzieć, że projekt się powiódł. Jacek, podziel się.
  • Re: Jacek podziel się Autor: ~Pietrzak [78.30.99.*]
    Przecież się dzieli. Z rodziną. Ale dobrego zdrowia i tak za takiego pieniążka nie kupi. No i taka rodzina już zawsze będzie miała spalone mosty. Na to pracują latami. Karma zawsze wróci.
  • Re: Jacek podziel się Autor: ~TUP [83.18.243.*]
    Też tak myślę i zastanawiam się czy ten gość ma w ogóle jakieś sumienie. Ja nie potrafiłbym spać, a on jeszcze pisze teksty typu, "że myśli o nowych projektach, które by akcjonariuszom znowu przyniosły zysk". Po tym tekście nie miałem już złudzeń. Ale jestem bardzo ciekawy jak skończy się to wszystko. Kawał życia i nerwów zabrała mi ta spółka, myślę że takich ludzi są setki jak nie tysiące.
  • Re: Jacek podziel się Autor: ~Pietrzak [78.30.101.*]
    Taką ma wizję sprawiedliwego. Wszystkim po równo, Dla rodzinki wszystko, dla reszty ...no. A dywidendę wypłaci jak mu się to będzie opłacać, np. nastąpią zmiany opodatkowania. Wtedy rykoszetem drobni dostaną na waciki.
[x]
ALTA 0,52% 1,94 2025-09-23 13:10:18
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.