Ktoś cały czas zbiera, coś się szykuje , po 28 jak zaczną skup , to może nas zaskoczyć skala wzrostu. Na NewConnect nie takie żeczy się dzieją . Trzymajmy akcje, podnieśmy kurs do 4!!!!!!!!
Dokupuj dokupuj... XYZWSEK ma średnią poniżej 2jki i wyjdzie stąd prędzej niż większość z nas. Podbitka może być chwilowa. Każdy wie, że czekamy na zejście do 1,20 - 1,00 i tak będzie gniło do ogłoszenia pierwszych rycin Cyber Slasha ... Nie ma się co oszukiwać, tylko uzbroić w cierpliwość i przyznać się z samym sobą, że zamroziło sie kapitał.
Dnia 2024-02-20 o godz. 14:19 ~Nico napisał(a): > Dokupuj dokupuj... > XYZWSEK ma średnią poniżej 2jki i wyjdzie stąd prędzej niż większość z nas. > Podbitka może być chwilowa. Każdy wie, że czekamy na zejście do 1,20 - 1,00 i tak będzie gniło do ogłoszenia pierwszych rycin Cyber Slasha ... Nie ma się co oszukiwać, tylko uzbroić w cierpliwość i przyznać się z samym sobą, że zamroziło sie kapitał.
zakupy rozłożone w czasie w zakładanym zakresie to nie jest mrożenie kapitału. Ne wiem jak Ty, ale ja na longa w ogromnej większośi przypadków zarobiłem (tu też) i jakoś stać mnie było na dokupowanie w założonym przez siebie przedziale przez pół roku.
Bryła sam napisał, że nie wydadzą CS s 2024 roku, co było pewne a na WIG mają wejść przed premierą owej gry. Czy ja czegoś nie rozumiem, czy przez najbliższy rok mamy powolny spadek?
jak coś patrzcie po ip prawdziwy xyz ma takie ip jak moje porownajcie z ip na Games Operators, Sonce i teraz Rainbow Tours to bedziecie wiedziec ktory xyz jest prawdziwy. Zapiszczie se ip w kajecie a nie sie kompromitujecie ze dowolny dzolo xyz se wpisze w nicku i myslicie ze to ja :) :) Prosze was....