siedzieli cały rok w budzie trzęsąc kalesonami a jak tylko odbicie zdechłego kota to już wylazły najmądrzejsze ynwestory na forum bankiera hahahahahahahaha
i co drugi wpis to kompleksy na punkcie Inventiona. To baranki czekam na wasze wpisy jaką stopę zwrotu w 2023 roku dał INVENTION a jaka SOFBLUE.
mu sie nawet z was nie chce śmiać bo jak czytam src, stróża czy innych to mi się od razu przypomina to-->
a ty src dalej się tu ośmieszasz? W 2021 była mijanka a INM dał zarobić 200% W 2023 r była mijanka kilka razy INM dał zarobić 200% i kilka razy po kilkadziesiąt % dopuero piczątek 2024 i już była mijanka gdy kurs INM był ponad 31 groszy a INM dał zarobić ponad 100%
SBE już nie ma co wywalać bo reszta akcji niedopuszczona do obrotu i długo nie będzie. Teraz czas na wywalanie akcji SBE , których INM ma 19 mln gotowych by was nakarmić i to REWELACJA dla Inventiona :)))
Tak więc nie pyskuj i nie podskakuj tylko grzecznie kupuj akcje SBE bo INM musi się z nich wyprzedać.
I uważaj hahaha to ty leszczu zasponsorujesz spłatę pożyczek Inventiona, pożyczek, które były bez zabezpieczenia :)))))
I tym samym to wy leszcze będziecie dawcami kapitału tak nielubianego przez was INVENTIONA :))) szach mat misie
I teraz możesz jeszcze długo myśleć ty mój myślicielu
ale nerwy trolla hahaha CUDOWNIE :))) Tak INM to ten bankrut co rok w rok dawał zarabiać od 100 do 300 % a SBE to ta perełka co zjazd z prawie 3 zł na 28 groszy totylko tak ok -90% w 3 lata i dodruki w tym dla Inventiona w zamian za te pożyczki, które w swoim czasie rozliczą z tą swrią E za którą SBE ma zapłacić i zapłaci hahaha a dodatkowo SBE robi kolejne dodruki akcji jako ostatnio po 10 groszy :))
A co do Boruty leszczu INM na niej zarobił i nigdy nie był on własnością Inventiona tylko był przeparkowany przez Joyfix.
A minus 21 mln zrobione jest przez wycenę Syfblue z powodów wiadomo jakich leszczu ale o tym nie zamierzam ci mówić
a troll Ta nawet po połnocy wyje od 3 w nocy 19 lutego zaczął a skończył wyć już po północy 20 lutego hahahahaa trollu nikogo nie zmyli twój nick bo dla zmyłki inaczej sie podpisujesz niż na forum INM a piszesz tam w tym samym czasie a nawet w tej samej minucie płatny trollu :)))
nerwy? hahahahahaha trollu Ta/Tak to ty wyjesz od 3 lat od rana do nocy, każdy weekend, nawet w Boże Narodzenie czy wigilie na forum spółki której ABSOLUTNIE przecież nie chcesz kupić haahaaa w urojeniu znów przypisujesz innym swoje odczucia Ajtujku :))) ja mam z ciebie ubaw :D. ty wyjesz ja zarabiam dziś pakiecik DGA puszczony po 34-35, brany po 7 zgroszami o czym pisałem o tym na forum INM zanim wiedziałeś o tej spółce boś ty zwykły Kierulowy dawca kapitału hehehe
Napisać ci kwotę zysku brutto? a może lepiej nie bo się w nerwach zaplujesz, poszukaj na forum INM takiego wątku z „zagadką…”