• Dobre żarty Jogi Autor: ~Tragedia [31.0.90.*]
    To gdzie ten Kontrakt na setki milionów dla Hiszpanów na budowę wiatraków na Bałtyku?? Jak to brzmi człowieku..
  • Re: Dobre żarty Jogi Autor: ~Jogi [78.131.139.*]
    Zostali wybrani , myślę podpisanie takiej umowy trochę trwa ...
  • Re: Dobre żarty Jogi Autor: ~JOGI [78.131.139.*]
    Tragedia i gdzie jesteś ... Teraz cisza ...
  • Re: Dobre żarty Jogi Autor: ~Tragedia [89.64.69.*]
    Jestem cały czas, i dalej nie widze twojego kontraktu, to jest techniczne odbicie a ty wyciągnąłeś jakiś kontrakt nie wiadomo skąd i pod niego naganiałeś.
    Zobaczysz w ciągu kilku sesji kontrakt na wiatraki i na kolejne za 100-150 mln bo podpisują kolejne mieszkanka .... Chyba nie zdajesz sobie sprawy przy takiej fabryce za 350 mln ile jest papierów do parafowania , Projekty Budowlane , Wykonawze itd.... ale zostawmy za kilka dni zobaczymy kto miał racje :)

Odnośnie konsolidacji ... wczoraj obrót 900 tyś , dziś już 1,1 mln ... gdzie Erbud średnią za rok ma po 180 tyś ... Ty nazwyasz to konsolidacją ... Ja nazywam to że znajomi znajomych w Erbud już wiedzą o kontrakcie , ale znowu zaczekajmy kilka dni ....

• Re: Dobre żarty Jogi Autor: ~Tragedia [89.64.69.*]
    Jogi, ja nie jestem naganem spadkowym, po prostu nie lubię dezinformacji. Jestem ubrany w erbud dość solidnie (troche wyżej) i cieszy mnie wybicie z trendu spadkowego na podwyższonych obrotach. Uważam, że to reakcja na odblokowanie kolejnej transzy KPO.

Jeśli masz racje z kontraktami i zaczną się pojawiać to napiszę odrębny post z przeprosinami i gratulacjami, ale na ten moment pozostaje sceptykiem.

Wzrost jest dodatkowo uzasadniony tym, że zaszczuli tą spółkę spadkami przez 2 miesiące i musiało nastąpić wybicie. Mały free float jest winny takiej manipulacji.

Jeżeli utrzymamy ten trend i wybijemy 44 zł to możemy polecieć mocno do góry.

Tak czy inaczej, mam nadzieję, że masz racje bo to tylko znaczy dobre informacje dla spółki :)
    Tragedia , Ja kupowałem dużo taniej niż jest dziś :) też trochę kupiłem papieru przy tak małym obrocie to trzeba kilka sesji :)

Pracuje z takimi GW jak Erbud , Strabag, Dekpol, Polimex itd... :)
    Patrząc się po takich spółkach jak Mostostal czy Budimex to Erbud jest bardzo mocno nie dowartościowany . Oczywiście Budimex to infrastruktura itd...
    Tragedia to czekam na przeprosiny :) 358 mln netto 440 brutto :)
[x]
ERBUD 1,07% 33,00 2025-09-25 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.