• Aktywacja naczelnych złodziei peronowych. A ja to widzę tak. Autor: ~sqwer [89.64.16.*]
    Za niedługo odbicie będzie. Spółka jest zdołowana. Prezes w pierdlu to fakt, smród ja nic.
    Ale jak patrzę na wykres to na początku stycznia było ostre walnięcie i de facto od początku roku kurs osuwa się.
    Prezes w pierdlu jest w cenie aktualnie bo ci co wiedzieli to zapewne walili papierem w rynek.
    Ulica się dowiedziała się teraz, ale że 90% ulicy jest na hakach więc sypać już nie będzie kto.
    Smród zaraz się znudzi i rynek o nim zapomni. Wojna w Ukrainie też przestała grzać.\
    Zaraz zaczną być fundamenty, zmiany w spółce i prawdziwe i realne wiadomości. Pojawi się popyt.
    Nie jutro i nie w tym tygodniu bo wszystko musi przyschnąć ale w perspektywie kilku tygodni widzę odreagowanie w okolicy 35-32 grosze. I żadne nolife'y co latami tu spędzają czas na wysrywaniu pierdów na forum tego nie zmienią.
  • Re: Aktywacja naczelnych złodziei peronowych. A ja to widzę tak. Autor: ~sqwer [89.64.16.*]
    *35-43 grosze miało być :)
  • Re: Aktywacja naczelnych złodziei peronowych. A ja to widzę tak. Autor: _wiatrak_ [83.30.237.*]
    Prezes to nie problem, ale wyłudzone przez spółkę dotacje to już MEGA PROBLEM.
  • Re: Aktywacja naczelnych złodziei peronowych. A ja to widzę tak. Autor: ~Adam [89.64.79.*]
    Sledztwo dotyczy dziatalnosci co
    najmniej kilku firm, a Hub. Tech ma być jednym z wątków całej sprawy - obecnie
    nie można więc stwierdzić czy i ile
    projektów badawczych
    kwalifikowanych przez prokurature
    jako wyludzenia dotacji bylo
    prowadzonych przez Hub. Tech. To tyle z artykułu i jak widać żadnych konkretów, więc zanim zaczniecie ponownie na forum silić się na jakieś wyliczenia i kwoty poczekajcie, czy w ogólne sprawa będzie dotyczyła spółki, czy tylko prezesów i ich kombinacji na boku. Wiele projektów spółki jest skończonych co widać po produktach wprowadzonych przez np. IB, ale smród jest i zostaje odpowiednio wykorzystany.
[x]
HUBTECH 1,48% 0,28 2025-09-25 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.